4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Alfa romeo 147 1.6 16 V T. Spa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Alfa romeo 147 1.6 16 V T. Spark - Consum, Fiabilitate?

Salut! As vrea sa imi cumpar un Alfa Romeo 147 1.6 16 V T. Spark. As vrea sa stiu cateva pareri legate de motor, consum, fiabilitatea masinii. Din cate am inteles masina consuma destul de mult, si e cat de cat scumpa la piese. Astept cateva pareri..daca se poate! :D
A intrebat Luca12 (260 puncte) acum 9 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Masina consuma in functie de intretinere si de talpa.Daca ai revizii facute,bujii in mintile lor(este destul de pretentioasa la subiectul bujii)se incadreaza in limite decente.
De verificat la cumparare consumul de ulei si fumul albastru.La piese e mai scumpa decat fiat sau citroen,depasindu-le in fiabilitate.
Ps:Vorbele despre fiabilitate scazuta si n probleme sunt cauzate de forum learning,in 3 ani am intalnit doar cateva cazuri cu probleme mai grave,restul a fost mentenanta normala.In functie de trecut sau nr de km,poti intalni destule defect,o verificare amanuntita nu ar strica.

Comentarii:

A comentat Luca12 (260 puncte) acum 9 ani Masina e foarte ingrijita avand in vedere ca o are un batranel. Masina sta de ceva timp In garaj pentru ca respectivul nu mai poate conduce. Ar trebui sa ma fuu atent la ceva in special daca masina nu prea a mai fost condusa? P.S. cand am fost sa o vad la pornire a luat-o la sfert!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Batraneii de obicei mangaie ambreiajul pe pisici si tin relantiul la minim cat sa auda motorul(in medie 1500rpm),verifica urme de accident,mers la rece cald,batai la pornire,functii comfort interiro,unde prinde ambreiajul,daca nu patineaza,apa sa fie in mintile ei.Orice mini-problema la masini sh poate atrage multi baniin service.
A comentat Luca12 (260 puncte) acum 9 ani Ok. Multumesc mult!