Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am o problema

mi se goleste foarte repede apa din bazinul de apa pentru motor, cam la fiecare 2 saptamani trebuie sa completez iar cu apa ca se aproprie de nivelul minim, este o problema la masina sau e ceva normal?
A intrebat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani masina este o laguna 1 cu motor 1.8 benzina
+1 vot
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani verifica nivelul de ulei, daca este peste maxim, atunci ai garnitura de chiuloasa arsa si trebuie schimbata, eventual planata si chiuloasa.
Daca nivelul e ok, verifica fiecare furtun in parte, radiator racire, radiator incalzire, pompa de apa, carcasa de la termostat si chiar vasul de expansiune care poate fi fisurat. Ai balta sub masina daca o lasi parcata putin?  Daca nu, atunci cauza poate fi doar intr-un loc unde apa se poate scurge pe ceva foarte cald (gen galeria de evacuare) sau la radiatorul de incalzire.  Nu mi se pare normal sa ti se goleasca vasul in 2 saptamani, indiferent cati km faci cu masina.

Comentarii:

A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani nu am balta sub masina, uleiul este la acelas nivel cum era cand l-am schimbat, aproape de maxim. o sa incerc sa verific fiecare furtun in parte.
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani vezi daca podul pedalier e umed in zona pedalei de acceleratie sau in dreapta, la pasager. Asa poti sa iti dai seama daca ai probleme la radiatorul de incalzire
A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani intr-o dimineata cam acum 3-4 saptamani am gasit jos in fata scaunului din dreapta covorasul un. este asta o problema?
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani a plouat in perioada aia, sau ai transportat ceva din care putea sa curga lichid in acea zona?  Daca nu, atunci problema ar putea fi chiar la radiatorul de incalzire...mai ales daca spui ca nu ai balta sub masina, dar nivelul de lichid scade foarte repede. Studiaza putin zona, si vezi ce se intampla pe acolo.  Succes
A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani bine o sa fiu atent la zona aia, si daca problema ar fi ce spui tu ce ar trebui reparat sau schimbat?
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Daca e spart un furtun, trebuie inlocuit furtunul, daca e radiatorul de incalzire, atunci acesta trebuie inlocuit, completat cu antigel+apa si aerisita instalatia de racire.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare