4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > am si eu o problema, nu pot sa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am si eu o problema, nu pot sa deschid portpagajul la masina.?

Nu pot sa deschid protbagajul la masina, cand bag cheia sa il descui nu merge sa dau de cheie pana la capat ca sa se deblocheze si nici nu se aude zgomotul ala care il facea cand se descuie, dar cand dau sa il blochez merge normal si se si aude ca atunci cand se inchide el de obicei. am dat acolo la incuietoare cu spary dela de dezghetat si am pus si antigel  ( nu stiu daca a fost bine ca am facut asta) ca am crezut ca e inghetat. Intrebarea este cum pot sa il deschid, este vre-o posibilitate sa il deschid din interior? Masina este un renault laguna 1.
A intrebat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto

editat de lawrentziu18 acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns adiiii (4,400 puncte) acum 12 ani incearca sa ii dai bancheta din spate jos si sa il deschizi pe acolo .

Comentarii:

A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani am dat-o, dar nu am acces la incuietoare. maine o sa mai incerc cum zici tu.
+2 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani toate lagunele modelul 1 au probleme dupa o perioada cu inchiderea de la portbagaj pt ca se tocesc elementele de plastic ....are o tija alba care nu se mai trage in jos . o sa vezi dupa ce demontezi panoul de plastic din interiorul haionului  .eventual poti incerca sa o ungi poate nu e chiar asa grav tocita. sau sa ii adaptezi un arc .

Comentarii:

A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani multumesc de raspuns, poti sa imi spui si cum desfac panoul de plastic? am gasit acolo decat 2 surubele pe care le-am desfacut dar nu pot sa dau jos plasticul.
A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani numai tin minte dar trebuie sa aiba vro 4 -6 surubele si am impresia ca nu le poti desface pe toate doar cu haionul ridicat ca unele sunt pozitionate  in josul haionului .... adica intre haion si caroserie .
nu bag mana-n foc dar asa imi aduc aminte de cand am desfacut o laguna acum ceva timp .
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani plasticul ala nu pot sa il dau jos decat daca e ridicat haionul, este tot o singura bucata.
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Atunci o sa fii nefericitul posesor al unui plastic rupt,caci alta varianta nu prea ai :(
acum depinde si ce preferi,un plastic rupt la interior,care il poti carpi/inlocui sau un haion cu urma de ranga :D
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani :)), nici nu stiu ce sa fac, vine primavara ,gratare chesti destea, e nevoie de portbagaj. :(
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Plastice gasesti in dezmembrari,dar asa cum spuneam se pot repara,de exemplu dupa ce il spargi si rezolvi problema il lipesti si apoi pui peste el o mocheta ,sau un material care sa se potriveasca in porbagaj si ai scapat de defectele vizibile :)
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 12 ani nu asta e problema, ca plasti dela gasesc si nu ma deranjeaza  sa stau cu el rupt, eu vrea sa deschid portabagajul, am roata de rezerva acolo,daca fac o pana ala sunt:)) o sa incerc sa o duc la un mecanic, dar stau cam rau cu finantele :(