4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Am vazut ca au aparut benzinar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am vazut ca au aparut benzinarii noi ce parere aveti de ele ?

Pe prelungirea ghencea la bariera domnesti a aparut o benzinarie TSV . Ce puteti spune atat despre tipul de combustibil motorina si benzina ( bun rau) cat si despre numele benzinariei in sine ?
A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Ca la orice afacere la inceput ar trebuii ca produsele sa fie excelente, adica carburantul sa fie de calitate si sa nu te fure la litraj ca la majoritatea pompelor. Asta pana strang si ei ceva clienti, asta este romanica :)
+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani ca si brand nu cred ca s-a auzit de el,azi apare peste o luna dispare.la ce sa te zgarcesti pentru 5 mi de lei la 10 litri maruntis pe care il lasi rest la magazin
0 voturi
A raspuns BulyNova (180 puncte) acum 11 ani lucrez la tsv ghencea :))) si produsele le au de la rompetrol, benzinaria in sine, trebuia sa fie rompetrol partener, dar patronu fiind, roman, a facut-o cu numele firmei lui, ca sa poata sa scada pretu combustibilului cat vrea el, in limita concurentei... totul in sine este o mafie, nu poate sa scada mai mult decat celelalte statii, decat a scazut deja, pt ca dupaia, au grija ceilalti sa il dea jos. benzina e super ok, multi au incercat-o si nu au regretat ;)
0 voturi
A raspuns BulyNova (180 puncte) acum 11 ani benzinariile de pe bragadiru, rompetrol partener, de pe magurele, adunatii copaceni, tot ale lui sunt ;)
0 voturi
A raspuns strleo18 (140 puncte) acum 11 ani Salut.
Intrebare pentru baiatul care lucreaza la benzinarie: Imi poti da un nr de telefon al sefului tau?, am o benzinarie de vanzare in judet Prahova si ma gandeam ca ar fi interesat.
E vorba de o benzinarie si un motel.

Multam
0 voturi
A raspuns valentinamanole60 (140 puncte) acum 6 ani Tsv.ul ia motorina de la OSCAR!!