4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Apa in masina...?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Apa in masina...?

buna tuturor, am observat cand am aspirat masina ca la picioarele pasagerului mocheta este imbibata cu apa. problema este ca nu stiu pe unde intra. nu este antigel sau ulei,doar apa. a mai intalnit cineva problema asta? astept parerile voastre.

este vorba de un astra g 2002 caravan.
A intrebat Synck (4,050 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Fachiru (2,820 puncte) acum 10 ani vezi sa nu ai gaura in podea sau o gaurica ceva..si cand dai in gropi cu apa...sa sara acolo.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Pana umpli o masina de apa din gropi,dureaza mult si bine.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani uitete pe sub masina sa nu ai gauri in podea,daca nu sunt,e posibil sa bage pe la cheder
0 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 10 ani Salut.cel mai probabil ai o gaurica in podea si de la ploiile astea sa iti intre pe acolo.
0 voturi
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 10 ani gauri in podea nu am, iar pe la cheder nu intra. din cat am rascolit pe internet se pare ca ar fi scurgerea de la AC infundata. poate cineva sa imi explice mai detaliat daca stie cum se desfunda ?
0 voturi
A raspuns attyka2007 (6,960 puncte) acum 10 ani aceasi problema am avut si eu. Intr-adevar e din cauza gaurilor de scurgere a apei care se scurge de pe parbriz! Nu stiu exact la tine cum e dar desfa plasticul de sub parbriz (unde ai stergatoarele si gasesti sigur gaurile. La mine au fost in fundate cu praf si frunze!