4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Auto Colantat ??

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Auto Colantat ??

Salutare,

De curand am avut un nefericit eveniment cu "Zorro" al meu si am de reparat aripa stanga,capota far stanga si bara.Este vorba de un Vectra B Facelift din 2001,deci valoarea masinii totala este undeva la 10.000 RON.

Am cumparat piesele,evident de alta culoare,din dezmembrari,pentru ca cei unde am gasit pe culoare cereau preturi de noi pe ele 550 bara fata 200 aripa si 400 capota....iar eu am dat 500+80curier pe toate 4.

Vopsitul lor m-ar costa in jur de 700 RON si s-ar vedea ca o pla,pentru ca varsta si parcarile aglomerate din Bucuresti isi spun cuvantul pe restul de caroserie a masinii,ceva rugina,ceva zgarieturi etc.

Intrucat o vopsea totala cu reparatii de rugina etc. m-ar duce la 2500-3000 de RON adica 30% din valoarea masinii,ma gandesc la un colant total bun,un gri mat sau grafit (masina este gri).

Vreau si eu pareri din partea celor care au avut si au in continuare.

Sunt constient ca nu va fi ca vopseaua,ca se va vedea pe interior bla bla,si DA GANDESC CU BUZUNARUL si nu veau sa vand masina pentru ca imi place si nu merita dar nici s-o fac curcubeu din vopsea doar de dragul artei.

Multumesc anticipat!
A intrebat untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 8 ani Salut. Daca e vopsea la cod nu iese curcubeu. Eventual se cunoaste partea nou vopsita de cea veche prin faptul ca partea veche e mai zgaraiata sau cu lacul sarit ect. Cat despre folie nu am avut deci nu stiu ce sa zic..
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 8 ani Folia se lipeste bine numai pe suprafete lucioase , deci nu va adera pe suprafete ruginite.

Comentarii:

A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani @turbojack
Asta am auzit si eu,iar tinand cont ca la mine aripile spate sunt cam canceroase o sa ma las pagubas.Am gasit de vopsit 3 piese+retus aripi spate 1000 de RON,cam cat pretul unui autocolant.O sa aplic vopsea!
Multumesc pentru raspuns.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare