4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > campanie LUKOIL. are cineva li...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Campanie LUKOIL. are cineva literele U si K?

Salutare! Daca este cineva din Cluj care alimenteaza de la lukoil si a primit carduri razuibile si poseda literele U si K sunt dispus sa ii dau alte litere la schimb sau bani pe cardurile respective. Mersi!
A intrebat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ivanescusg (140 puncte) acum 11 ani salut. am eu U. K-ul si I-ul nu le-am gasit. daca gasesc dubluri la litere facem schimb? sunt din buc...

Comentarii:

A comentat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani hello! daca ai messenger, da-mi add si vorbim...pacat ca nu esti din cluj, dar vedem daca ne putem ajuta reciproc in vreun fel. ID meu e dantu2005.
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani stai linistit ca nu se gaseste cel putin o litera:((( ce crezi ca ei sunt prosti:-h

Comentarii:

A comentat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani marketing :P
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani :)) faza tare, aveam 3cartonase si mi-a iesit reducere de 10bani pe litru;))))) ma cracanez de ras:=)))))))))
0 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani Nu o sa gasiti niciodata K-ul, is doar vreo 2,3 in toata Romania !

Comentarii:

A comentat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani N-as baga mana in foc :)
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani Crede-ma, am prieteni care sunt angajati lukoil sunt doar 2,3 k-uri in toata tara !
+1 vot
A raspuns ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani Cred ca am U-ul undeva prin masina, daca am drum prin Cluj, ti-l dau gratis, nu cred ca am sanse sa adun toate literele:)

Comentarii:

A comentat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani ok, dau o bere :)
0 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 11 ani E o mare porcarie toata treaba asta. Am alimentat la ei de 50 de lei...si mia dat si mie sa trag din bolu ala...intr-un moment de neatentie din partea caseritei am luat 10 cartonase odata :)) si surpriza...erau "U" toate :))...asa ca nu sperati la combustibil de 600 de lei...din care un sfert apa :)!
p.s. era in alt judet asa ca nu mai trec pe acolo :))

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani In primul rand e 6000 lei, nu 600 ! . O tara plina de hoti si de talhari, tu esti unul dintre ei, nu cred ca ii cazul sa zic de ce ..  Normal ca toate au fost U din  moment ce au fost cat de cat lipite, fiindca in cutia in care au venit fiecare litera era grupata, l-ul cu l, u-ul cu u si asa mai departe si nu au reusit sa se amestece ..
A comentat nextclub (7,490 puncte) acum 11 ani Cred ca iti era mila de astia de la Lukoil daca dadeam eu peste toate literele. Nu erau lipite chiar leam amestecat in bolul ala...si tin sa cred ca nu sunt toate literele puse la un loc. Asta e parerea mea..daca chiar credeti ca e pe bune alimentati de la ei pana vi se strica masinile si tot nu prindeti potul cel mare :))
p.s. Si rompetrom are promotii ;)
A comentat ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani Eu alimentez de la Lukoil cu motorina de 1 an si un pic si masina nu are nici o problema. Aud in multe locuri si de la foarte multa lume ca benzina si motorina la Luk sunt foarte proaste, iti strica injectoarele, nu trage masina, consuma mai mult etc. Eu le consider niste scuze patetice pentru a motiva problemele tehnice ale masinii. Cand voi auzi de o masina noua care a fost alimentata doar de la Luk si i s-au defectat injectoarele, atunci voi crede. Pana atunci, sunt basme cu zane!
+1 vot
A raspuns JoNeL (300 puncte) acum 11 ani am eu U dar imi mai trebuie K si fac cuvantu
0 voturi
A raspuns JoNeL (300 puncte) acum 11 ani u am in plus dar K nam gasit
0 voturi
A raspuns TZUTZU78 (160 puncte) acum 11 ani Promotia Lukoil 6000 lei => cartoane "WANTED".

Deoarece imi lipseste o singura litera pentru a alcatui cuvantul,
am cautat conversatii pe aceasta tema, si v-am gasit pe voi.
Sunt de acord cu toate cele spuse de catre voi toti.
Am si eu in plus lieterele "L" si "U". Caut litera "K". Ofer inclusiv bani pentru ea ! Merci si bafta !
Timisoara
ROBI.
E-mail:  Robby_Varga@yahoo.com
+1 vot
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani NU O SA GASITI NICIODATA LITERA "K" . De unde stiu ? Surse din interiorul lukoil romania .
0 voturi
A raspuns bulfy (140 puncte) acum 11 ani salut.am talon pe care apare "k"-ul numai ca apare si cuvantul reducere.se poate valida oare??
si daca da astpt oferte.
0724501312

Comentarii:

A comentat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani am impresia ca astazi a fost ultima zi de campanie...daca ziceai cu cateva zile mai devreme iti dadeam eu toate literele in afara de "K" :)