4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > cati litri intra la un motor d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cati litri intra la un motor de 1.6

la un motor de 1.6 cati litri de ulei intra?

inainte bagam 3,3l , dar am schimbat blocul motor,si cand am bagat ulei (3,3l ) ,cand am verificaT JOJA imi apare cu mult peste maxim (1,5 cm ) ce sa fac , ca si joja e schimbata , si nu pot sa imi dau seama ce e real, cum pot sti exact cat ulei trebuie bagat . masina audi 1,6l , 75kv,97*
A intrebat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Stiu aproape sigur ca la acest motor intra 3,5 litri de ulei cu tot cu schimbare filtru.
Daca zici ca joja e schimbata, posibil ca ea sa indice gresit, fiind vorba, probabil, de o joja care n-are legatura cu acel motor.

In cartea tehnica a masinii scrie exact cat ulei intra, dar probabil n-o ai. Fa-ti rost de carte tehnica pt. ca acolo ai mai multe date importante.

Blocul nu e luat de la acelasi tip de motor sau cum?

Comentarii:

A comentat flojalingeorge (1,910 puncte) acum 12 ani motor de 1.6  74kw, AHL , cat despre bloc nu stiu exact pentru ca eram in drum spre KIEV si sa stricat (l-am reparat la un servis din ucraina) , iar aici cu limba rusa sau ucrainiana nu prea m-am descurcat , ei spun ca e pentru masina mea , identic cu cel stricat , dar nu prea am incredere in ei.cum pot sa verific? pe tester totul OK , dar nu prea imi place cum afiseaza joja , prea mult peste maxim, ce imi recomanzi?
–1 vot
A raspuns nutujean (13,190 puncte) acum 12 ani daca ai cod motor AHL si 74 kw ca 75 nu prea erau in 1997 intra 3.7 litri si e AUDI A 4
0 voturi
A raspuns MARK_ONE (1,650 puncte) acum 12 ani curand trebuie sa schimb si eu consumabilele la "noul-vechi" G4 al meu, si ma intrebam si eu cat ulei intra in el. si daca e recomandat sa umplem pana la maxim baia. ?