4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > ce parere aveti despre cauciuc...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce parere aveti despre cauciucurile marangoni de iarna? vreau pareri de la cine are/a avut.?

salut.

vreau sa achizitionez gume de iarna marangoni.am gasit pe la 190lei noi(marime care imi trebuie) direct la importator si vreau sa stiu cum se comporta de la cineva care a avut/are. mentionez ca sunt din gama low cost deci..fara prea mari pretentii..cred...

multumesc!
A intrebat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto

editat de kenel acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Pretenu` meu are pe un Fiat anvelope de 2 ani... asta e a 3a iarna si ..... nu are nici un fel si nici nu a avut cu ele. Bine tot timpul unghiul de fuga il face.... odata la 8-10 luni si nu se mananca. Si dupa 2 ierni... inca mai are ``carne`` pe ele ... de ajuns cat sa mai mearga 2-3 ierni. Tin sa spun ca el face pe zi MEDIA de 50 km in ORAS. Afara.... mai putin. Doar de Craciun un 600-700 km si cam atat.

Salut
!

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani ms! eu am 2bucati de vara luate anul asta si am fost ultumit de ele(doar asta vara la un drum de transfagarasan fiind 38grade afara aveau un zgomot cam ciudat dar au fost si "puse la treaba" pe serpentine)
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Marangoni sunt anvelope care se afla intre cele de buget si premium.Am vandut foarte multe,la cele de turism nu am avut reclamatii in ultimii ani.Nu o sa te tina ca un cauciuc premium, insa nici pretul  nu este la fel.Poti cumpara linistit.