4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > chiar nu stie nimeni?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Chiar nu stie nimeni?

Salut! am mai pus o intrebare in legatura cu o alarma...vreau sa o pun pe un ford escort 1.8 16v din 1998 si am inteles ca trebuie sa leg niste fire de la alarma la inchiderea centralizata,chiar nu stie nimeni unde trebuie?
A intrebat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani Intreaba si tu un electrician vezi ca nu stie nimeni sa iti spuna exact.Bafta!
–2 voturi
A raspuns sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani vad ca nu stie nimeni...am vazut ca sunt atatia "experti" si "cunoscatori" si am crezut ca poate ma ajuta cineva da' vad ca........in fine,si ala care ai dat minus fara motiv fara sa zici nimic sa iti moara la intrare,sa raspunzi nu stii da' sa dai minus ai stiut sa dai,oricum mi-e indiferent de minus de plus si de puncte ca nu intru aici ca sa fac colectie de plusuri,bafta

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Pune si tu o schema de la alarma ca te pot ajuta cu un sfat si nehalitii cu negative sunt cat incape,e ca un fel de sport pentru plictisiti.
+1 vot
A raspuns Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Salut,e clar ca nu stie nimeni,sau e prea mult de explicat,ori mergi la un service si fac ei tot ce trebuie,ori cauti un prieten ceva,care e electrician...eu sunt in a 12 la electrica auto,dar nu sunt in masura sa te ajut...o faceam cu cea mai mare placere...
PS: nu trebuia sa ii dati minus,nu a facut nimic omul....O seara faina tuturor si succes cu rezolvarea problemei...

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani of of ce reclama iti faci...esti a 12-a si nu stii nimic despre electrica sau nu stii in cazul asta cu alarma?
ps: pt colegul cu alarma cauta pe google si sigur gasesti pe cineva dispus sa te ajute pe bani putini.
A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani :)) Hai sa nu ne .... pe noi...Daca asta e reclama(puteam sa ma laud cu ceva mai tare,nu ca sunt in a 12 a...mare lucru...)Pur si simplu am zis ca sunt in a 12 a la profil electric auto,si ironia este ca nu stiu chestia asta(desi imi place foarte mult,si tare as vrea sa stiu)....deci eram ironic...nu era cazul sa te bagi si tu...in fine,fiecare cu serialul sau...o zi faina sa ai
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Daca nimeni cu s-a aruncat sa te ajute,o sa incerc eu.Ce fel de alarma vrei sa pui marca/tip/model?
Cauta unde ai modulul de inchidere centralizata precum si schema electrica.
In general alarmele au un senzor de miscare la interior,precum si un senzor in afara masinii.Dupa ce faci montajul la astea,trebuie sa legi modulul de alarma la baterie,nu uita sa il legi direct,nu de vreun fir din bord.
Apoi,pune si tu schema electrica de la alarma,precum si schema de la inchiderea centralizata,eu nu mai am nici una din ele ca sa iti pot spune ce si cum.
P.s.Fara mai multe detalii sau o expunere cat mai complexa a problemei,nimeni nu te poate ajuta.
0 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani spune si tu ce model ... eventual fa  niste poze ... explica ce neclaritati ai ... exact ca sa primesti un sfat sau o solutie
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Una este sa-ti dai cu parerea aici si una este la locul faptei.
De ce nu mergi la un electricean care se pricepe ? Vazand exact la locul faptei ?

Salut
:)