4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > colantare auto?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Colantare auto?

SALUT COLEGI.AS DORI PE VIITOR SA MI COLANTEZ TOTAL MASINA,AS DORI SA STIU DACA EXISTA CEVA DEZAVANTAJE IN PRIMUL RAND SI CARE AR FI AVANTAJELE IN AFARA DE PRET.VA MULTUMESC
A intrebat marcel_kys (1,740 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Sallut. Parerea mea laso asa nu o colanta ca faci o mare prostie ...peste cativa ani trebuie colantata din nou sau vopsita ,deoarece se deterioreaza ,exfoliaza, daca nuti place cum arata la vopsea dai un polish proffesional si termini treaba ,(asta este doar parerea mea )faci cum crezi . bft.

Comentarii:

A comentat marcel_kys (1,740 puncte) acum 10 ani am inteles.deci mai mult de 2 ani nu ar tine.as dori un gri mat sa o fac,deci practic mai pun ceva si o vopsesc total,are cateva zgarieturi adanci{copii}si an partea din fata mi a dat cu un spray negru si a trebuit sa i dau un gri dar nu se pupa cu capota si mai este loviturile de piatra de la iarna,masina este un audi a4b5.cam cat m ar costa o revopsire?
+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Cand vine vorba de bani, colantarea castiga detasat in fata unei revopsiri. Folia e ieftina, dar cat platesti atata face. Depinde de multi factori dar ai toate sansele ca acea colantare sa nu tina mai mult de doi ani.

Comentarii:

A comentat marcel_kys (1,740 puncte) acum 10 ani am inteles.deci cum sa fac?l am intrebat si pe robert11111 si astept un raspuns si de la tine.multumesc
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Pai, depinde de starea vopselei. Exista vorba "Lasa ca iese la polish", in mare masura adevarata, dar nu da mereu rezultate. Daca ai timp, posteaza doua-trei poze cu suprafata cea mai afectata.
A comentat marcel_kys (1,740 puncte) acum 10 ani ok.o sa pun maine cateva poze cu defectele caroseriei.stima