Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cum aflu cat timp mai este valabila rovigneta?

Acum cateva luni bune mi-am cumparat rovigneta pe tot anul si din pacate am pierdut bonul si rovigneta, foaia aia care o da cu tot cu bon.

Cum pot sa aflu cat timp mai e valabila? chiar nu mai tin minte cand am facut-o

Exista vreun site ceva, ma pot duce la benzinaria unde am facut rovigneta, rezolv ceva?
A intrebat gbrheaton (6,750 puncte) acum 6 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 6 ani Din cate stiu, esti inregistrat in baza de date a politiei. Eventual, da o fuga la benzinaria aia si vezi daca poti obtine o copie, dar nu cred ca vei avea probleme... nr de inmatriculare si seria de sasiu sunt inregistrate acolo. Ai putea sa mergi la politie sa intrebi si acolo, daca dai peste cineva care nu te trateaza de parca ai fi invizibil, e posibil sa primesti niste informatii utile.

Comentarii:

A comentat gbrheaton (6,750 puncte) acum 6 ani Cam peste tot in politie esti tratat ca si cum ai fi invizibil :) ...o sa ma duc la benzinarie cel mai bine.
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 6 ani depinde in ce calitate te duci.. daca esti reclamat, nu mai esti chiar asa de invizibil :D
+1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,140 puncte) acum 6 ani La orice benzinarie care elimina roviniete te poti duce si poti intreba .... si iti vor spune ei data exacta .
+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 6 ani Confirm,cand te duci sa faci rovigneta intai iti baga numarul si cauta in baza de date si iti spun daca e expirata sau cand expira ;)