4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > cum dezghet lichidul de parbri...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum dezghet lichidul de parbriz..???

cum as putea sa dezghet lichidul de parbriz  care era  pt. vara,sa pot pune unul pentru conditiile meteo de afrara ..????

A intrebat cristi9108 (1,880 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Am patit si eu asa dar a fost prin toamna.Uitasem ce fel de lichid am bagat si m-am trezit cu el bocna.Mai aveam foarte putin in vas asa ca am bagat apa fierbinte iar dupa ce s-a dezghetat lichidul din vas am scos apa care era deja rece, si am bagat din nou apa fierbinte, dupa care, la intervale de 20 de secunde actionam pompita.Riscul e sa o strici dar eu am reusit sa dezghet instalatia.Alta metoda nu mi-a venit in minte, iar 4tuning HELP nu-mi era accesibil.
Sper sa afli o solutie mai buna decat a mea.
Toate cele bune!

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani poti sa incerci cum a zis colegul mai sus, sau daca iti este accesibil sa dai bidonasul jos si sa-l ti in casa vreo 2 ore langa calorifer sau langa ceva cald, asa e cel mai sigur, nu risti nimic

Comentarii:

A comentat cristi9108 (1,880 puncte) acum 12 ani dak aveam acces la el era simplu..
0 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 12 ani Toarna apa fierbinte in vas pana cand lichidul vechi se dezgheata, toarna apa fierbine pe fantele spalatorului de parbriz pana cand se incalzesc putin si incearca cu apa calduta din vas sa incerci sa speli parbrizul. Daca nu reusesti incearca cu o seringa cu ac subtire sa bagi apa fierbinte,sau alcool isopropilic, fortat pe fantele spalatorului de parbriz de cateva ori. Ar trebuii sa mearga , bafta.

Comentarii:

A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani apa fierbinte ingheata mai repede decat apa rece!
+2 voturi
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani toarna un litru de palinca in vas, asteapta sa se dezghete lichidul, da-l tot afara actionand pompa si baga lichid pt iarna!

Comentarii:

A comentat cristi9108 (1,880 puncte) acum 12 ani asta cu palinca,mai bine o beau ..dar stiu trebuie bagat cv alcool..
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani Asa am facut si eu  acum 1 an cand mi a inghetat lichidul....am facut concentratia la aprox. -8 grade si dimineata urmataore s a racit la -18 :)).Am pus tuica si in cateva ore s a dezghetat.
0 voturi
A raspuns Ghosty4cs (830 puncte) acum 12 ani Eu am pus lichid de parbriz rezistent la -20grade(asa scria pe ambalaj..)si..culmea...tot a inghetat:))))
Asa..ca ..m-am dus sus i-am "furat" sticluta (500ML) de spirt a mamei...si am turnat-o in vasul respectiv..
Dupa vreo 20minute(timp in care am pornit si motorul)...s-a dezghetat