4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Curatare turbina passat din 98...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Curatare turbina passat din 98',1.9TDI,90 CP,ce imi puteti spune?

As dori sa curat turbina la passat,ce imi puteti spune sa ma apuc sa o desfac eu sau sa merg la un service?daca sa o desfac eu astept ceva poze ceva detalii cum se face.

Multumesc mult si Numai bine!
A intrebat cla1991 (210 puncte) acum 13 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 13 ani

editat de asandulescu acum 13 ani

daca nu este foarte murdara o poti curata in mers. Cu motorul cald urci in treapta 2 sau 3 pana la 4500rpm si apoi o lasi in frana de motor pana la 2000, apoi repeti chestia asta de 5-6ori.nu te astepta la ceva miraculos in sensul ca o sa castigi 30 de cai dupa ce faci asta. Daca vrei sa o demontezi iti trebuie scule, nu e greu de curatat, poti folosi benzina sau un spray de curatat frane.bafta!

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani Daca este colmatata si urci in ture la 4500,iti iei adio de la ea.Autocuratarea se face prin ucarea treptata in ture modificand regimul de functionare gradual.
+4 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani Recomandabil sa se faca  la un atelier.Data fiind vechimea posibil sa aiba jocuri de aceea inlocuirea cel putin a bucsei centrale s-ar impune.
+2 voturi
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 13 ani la un atelier se face curatare profesionala,inlocuirea lagarelor de alunecare(sa nu te sperii ca dupa inlocuire va mai fi un foarte mic joc,este pentru ungere),inlocuirea prezoanelor(daca o dai jos acasa garantat rupi unul sau il mutilezi,supapa by-pass,actuatorul pneumatic sau electric/electro-pneumatic etc).este modelul fara geometrie variabila daca nu ma insel,nu...?plus de asta nu cred ca ai sculele necesare cat si cunostintele.eu unul nu iti recomand sa o desfaci acasa dar daca te simti in stare go ahead.succes
+2 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 13 ani nu cred ca te costa mult sa o cureti la un atelier.eu am un e36 si ma constat 600 lei sa ii inlocuiarca niste semerincuri(sau ce or fi alea prin interiot) nu ma pricep foarte bine,si imi lua 1000 daca schimbam si axul.practic daca schimbam si axul aveam o turina aproape noua.tin sa mentionez ca mie imi baga ulei...
+2 voturi
A raspuns mecarm (10,840 puncte) acum 12 ani In primul rand nu ai ce sa cureti la o turbosuflanta...eventual calamina de la evacuare.Nu-i prelungesti viata cu nimic daca ii schimbi o bucsa sau un segment la ea.Cand schimbi,schimbi tot,fluture,ax,bucsi,segmenti,corp si eventual geometrie.Pentru toate astea spunea cineva mai sus dute la un service de specialitate .
+4 voturi
A raspuns yon85 (880 puncte) acum 12 ani tre sa mergi neaparat la un service pt  c nu o face oricine
+4 voturi
A raspuns yon85 (880 puncte) acum 12 ani eu lucrez la un service
in slatina

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 12 ani ce imi place nelipsitul calendar cu piz**
+4 voturi
A raspuns yon85 (880 puncte) acum 12 ani daca ai curaj fa o
–1 vot
A raspuns Degan (1,890 puncte) acum 10 ani www.reconditionam-turbosuflante.webs.com
0 voturi
A raspuns Revive (150 puncte) acum 6 ani Salutare,

Ma numesc Mihai si reprezint Revive Romania.
Stiu ca postarea este destul de veche, insa vin in intampinarea celor care au aceasta problema la masina in prezent.
Revive curata turbina si sistemul de admisie fara a necesita demontarea componentelor. Suntem pe piata din Romania de aproximativ 2 luni, insa in Anglia, care este si tara de provenienta, sau in SUA, Revive este foarte popular. Produsul promite multe, intr-adevar, si fiindca e o solutie inovativa, probabil unii dintre voi nu vor crede ca isi face efectul. De aceea, va propun un discount de 10% celor care achizitioneaza produsul nostru prin intermediul acestei postari (trebuie doar sa mentionati  in momentul plasarii comenzii pe site: https://reviveturbocleaner.ro/). De asemenea, tin sa va spun ca Revive a fost deja utilizat in service-ul nostru la 20 de masini si a avut rezultate excelente in fiecare caz in parte. Si clientii din tara carora le-am oferit Revive s-au declarat foarte multumiti.
Astept intrebari sau pareri aici pe forum.
Va multumesc,
Mihai

Imagini atasate