4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > daca am interiorul la masina m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Daca am interiorul la masina murdar este crem se mai poate face ceva sa il curat se va lua sa iasa curat sau ..?

am interiorul crem la masina si scaunele si fetele de la usi sunt pline de praf si nu mai au aceeasi culoare oare va mai iesi la fata la spalatorie ? cat mar costa sa curat scaunele si fetele de la usi? bordul plafonul si podeaua sunt ok curate pentru ca leam ingrijit eu  si pe scaune nu vreau sa pun huse ... .
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Interiorul deschis la culoare trebuie ingrijit cu deosebita grija.  Poti merge la o spalatorie auto de strada si sa ceri sa-ti faca interioru. Platesti cat ai de platit, le bagi vreo 5-10 lei in buzunar la baieti si crede-ma ca iese bine, daca-s motivati.

Comentarii:

A comentat TheBear (3,600 puncte) acum 11 ani Dupa ce ca le platesti servicile , sa mai dai si bacsis ....
Suna crunt dar asta-i realitatea !
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @TheBear:tu crezi ca ala care spala masina e si patron?Tu platesti un serviciu,interesul spalatorului e sa faca treaba repede ca sa para rapid si eficace la boss,interesul patronului e sa isi ia banii vrei mai vii nu gaseste altii si de aia e celebrul bagat un buzunar,daca eu primesc 50 de lei pe zi ca spal 10 masini,nu cred ca vii cu al 7-lea si esti mai special.Un consumator este special cand plateste in plus.
@colegul cu intrebarea:Mergi acolo unde se face treaba buna,majoritatea nu stiu cu ce se papa detailing-ul si iti baga apa la greu,apoi se imbiba buretele si dai peste alte zeci de probleme posibile.Intai aspira bine masina daca zici ca e doar praf,daca e mizerie imbibata mergi si fa un detailing si gata.(interiorul captusit cu materiale textile se spala cu apa si un detergent,cel mai important fiind sa nu pui multa apa sa ajunga la burete.
0 voturi
A raspuns Crystiano8 (5,000 puncte) acum 11 ani Daca ai timp de bibilit si aspirator cu aburi curatal singur ca sa nu dai bani degeaba la spalatorii si firme de detailing care sunt destul de scumpe serviciile.