4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > dc se aburesc geamurile dupa s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Dc se aburesc geamurile dupa spalarea masini,cum scap de problema asta?

recent am spalat masina si dupa asta mi se aburesc geamurile rau,exista vre'un leac babesc sa scap de problema?adica sa dau cu ceva pe geamuri sa nu se mai abureasca
A intrebat johnandroid (280 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca cunosti pe cineva cu garaj, roaga-l sa te lase sa parchezi peste noapte acolo. Lasi toate geamurile jos. Trebuie sa se aeriseasca interiorul.
+3 voturi
A raspuns Andreea30 (13,070 puncte) acum 11 ani Aeriseste bine masina!
+4 voturi
A raspuns Titus91 (290 puncte) acum 11 ani Nu trebuia sa chiulesti de la fizica. ;)
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani umezala in masina. posibil de la mocheta podelei, imbacsita cu apa si nu s-a mai uscat din cauza frigului
0 voturi
A raspuns johnandroid (280 puncte) acum 11 ani stiu ca este din cauza umezeli,dar ma intrebam daca este ceva cu care sa dau pe geamuri(nu produse de la piese auto).
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Aeriseste masina apoi verifica chederele de la geamuri si daca se inchid perfect toate.De multe ori la spalat nu iti verifica nimeni cat si de inchis geamul sau daca inchide bine si daca o spala cu jet intra destula apa.Deasemeni verifica si scurgerile de la usi,posibil sa ai vreo una infundata si sa se adune apa.
+1 vot
A raspuns bughiy (1,170 puncte) acum 11 ani fel si fel de sfaturi fara logica. se aburesc de la solutiile care le da pe bordul si fetele de usi de la masina.cand pornesti caldura se evapora din solutie si ajunge pe geamuri.o rezolvi foarte simplu cu o carpa curata + putin spirt sau otet. stergele bine pe interior si cu siguranta vei scapa de problema asta.bafta

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Ai spalat multe masini cu otet si cu spirt?Unii chiar nu gandesc sau ce ai vrut sa demonstrezi?
A comentat Claudiu.aka.Clappy (660 puncte) acum 11 ani De ce te iei de el aiurea , are dreptate in egala masura ca si ceilalti care au raspuns mai sus ! Mie imi facea la fel , si da era de la siliconul care il aplica la spalatorie  pe bord si pe fetele de usi  si am sters geamurile cu Clean si nu s-au mai aburit ! Asa ca daca nu ai un raspuns concrect sa ii dai baiatului care a intrebat , nu te mai baga asa aiurea in seama ! Si pentru cunostintele tale generale , otetul , spirtul si zeama de lamaie sunt printre cele mai bune degresante disponibile tuturor ! O zii buna va doresc !