4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Dupa cat timp dupa ce am scos ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Dupa cat timp dupa ce am scos masina de la vopsit o pot spala?

Salutare tuturor! Am si eu o nedumerire cu privire la durata ( zile ) dupa care pot spala masina dupa vopsirea totala a acesteia. Masina a fost vopsita marti dimineata si astazi am adus-o acasa . Si ar mai fi o problema ca ploua usor cand am venit cu ea , bine am mers incet sa zic cu 40 km/h distanta de la baiatul care am vopsito pana acasa fiind de cam 3-4 km as vrea o parere daca e ok... Sunt cam in dubii....Multam anticipat! PS: Tot respectul pentru site :)
A intrebat geo_316 (670 puncte) acum 9 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Uscarea se face in cateva ore........ La un prieten de almeu vopseste si o usuca in 4 ore, dupa care poate sa fie torentiala ca nu are nimic.
Deci, stai linistit, dupa mai ales ca au trecut 24 ore poti sa dai si cu furtunu de pompieri....... vorba vine .... sa nu incerci :))

Comentarii:

A comentat geo_316 (670 puncte) acum 9 ani Am inteles dar chestia este ca masina a fost lasata la uscat de marti de pe la 12 pana astazi de dimineata la temperatura ''camerei'' care a fost sa zic de 18-19 grade C ... pe timpul zilei si 10-12 grade pe timpul nopti ma gandesc( nu sunt sigur) si cum a spus  stefan.angelo au ramas "cercuri" pe vopsea unde au fost picaturi de apa... ce crezi se duc in timp sau raman asa ?:( astept raspunsul tau ( merci anticipat)
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Pai desteptu` care ti-o vopsito nu are uscator auto pt. vopsea? Atunci e normal sa ti se duca la primele picaturi de apa.
Ai vopsito intr-un garaj ? Sincer.........
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Daca a fost uscata cum trebuie dupa vopsit,e vorba de cateva zile,la spalat cu perii minim  6 7 zile.Posibil sa fie uscata vopseaua,am facut cateva probe si nu prea au reusit(spalat cu perii dupa vopsit si uscat..).
Daca a fost uscata bine si a plouat nu sunt probleme,sterge caroseria cu o laveta(fara sa apesi).Daca se pot observa picaturi(mici cercuri in lac),inseamna ca a fost prea devreme sa o scoti.

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani No offense, dar in TM sunt o gramada care usuca in cateva ore, iar dupaia poti sa dai cu jetul pe ea ca numai are nimic....
Faza cu zilele era in urma, sau service-urile care nu au evoluat de xxxxx ani.
A comentat geo_316 (670 puncte) acum 9 ani Merci pentru raspuns . in legatura cu urmele acelea unde au fost picaturile de apa m-am uitat pe ea si sunt prezente .... ce parere ai mai se duc in timp sau raman asa pe ea? :(
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Du-o la o spalatorie auto sa dea cu jetul pe ea si vezi dupa........ Unde ai vopsito ? service bun sau la nea gica ( vorba vine ) ?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani @LiquidTW:nu te contrazic,dar daca am patit o data cu ploaia si a doua oara cu spalat sub presiune,nu crezi ca e mai bine sa evit daunele?(erau mai multe probleme adunate,frig,cabina de vopsit si uscat nu erau 100% inchise etc).
A comentat geo_316 (670 puncte) acum 9 ani La nea gica cum se zice.... Astazi am lasato la soare toata ziua si nu se mai observa asa rau cercurile alea. Vroiam sa va mai intreb , un prieten mi-a spus ca sa ii dau peste 2-3 saptamani o ceara pe ea sa mai dispara din punctuletele alea...ce parere aveti sa incerc ?PS:dabea se mai observa punctele acelea si nu am pus laveta pe ea pana acum decat atunci cand am dat apa jos de pe ea si nu am apasat .Se Rezolva cu o ceruire sau un polish ceva ? Astept raspunsuri.Multam!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani E greu sa iti povestim fara o poza macar.Ca exemplu,eu am patit faza cu cerculetele la 2 masini.La prima,strat de lac foarte gros,cercurile erau foarte adanci,nu am putut face mai nimic.La o alta,desi erau cerculete adanci,era lacul mai subtire si a mers.
Deci,cu polish ai posibilitatea sa le reduci,ceara doar acopera.
PS:Daca tot ai platit pentru vopsit masina,nu te  zgarci la polish si cauta un serviciu de calitate.
A comentat geo_316 (670 puncte) acum 9 ani Am inteles , o sa atasez cateva poze sa iti faci o idee dar acum s-a pus si praf pe ea ...Vreau sa mentionez daca te ajuta cu ceva sa iti faci o idee ca vopseaua a fost la cutie fara lac fara intaritor ( vanzatorul mi-a spus ca se aplica asa)In orice caz pe saptamana cealalta o sa ii dau un polish la un service mai de calitate si o sa va tin la curent :) Oricum merci pentru ajutor. Respecte!
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Cam dupa o saptamana spalo