4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Este convenabila o instalatie ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Este convenabila o instalatie GPL pe logan?

As dori sa imi pun instalatie GPL pe logan 1.4 .. As vrea sa stiu mai multe despre chestia asta, gen: daca afecteaza cu ceva motorul sau ce probleme pot sa apara..

Stiu doar ca puterea nu mai ramane aceeasi..
A intrebat raducshpike (650 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 1.gpl este convenabil la orice masina, indiferent de motorizare.este clar, daca te gandesti la gpl trebuie sa ai in vedere o eventuala a recuperarii banilor care ii dai pe el, deci tu stii daca faci multi km/luna sau an ca sa iti acopere cheltuiala, sau cat de repede vinzi masina.(daca faci 100km/luna nu  se merita sau daca vinzi masina dupa ce faci 3000km)
2.nu afecteaza cu nimic motorul, din contra il protejeaza si mergi si mai eco
3.cine nu e de aceiasi parere tin de la inceput sa mentionez ca se inseala amarnic(e clar ca omul vrea sa mearga la ieftin-din motive stiute de fiecare, de aia isi pune gpl )

Alte raspunsuri: (4)

+2 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani instalatia gpl cum a zis si colegu de mai sus e rentabila pe aproape orice masina ca si economie la bani,nu "distruge motoru" cum se tot vorbeste,singura problema in cazul tau particular este ca loganu de 1.4 e deja cam lent cu gaz si cu 5 persoane in masina o sa cam tragi ca de un cal mort
+1 vot
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani e convenabil daca mergi mult cu ea in oras, daca vrei sa iesi in afara, la viteza, cum zice si colegul de sus o sa tragi de ea ca de un cal mort ....
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani baieti, omul si-a luat 1.4 credeti ca o sa simta lipsa la "sase cai frumosi" :-?
ps: majoritatea taxiurilor au motor de 1.4 cu gpl si merg foarte bine.am vazut taxi cu gpl cu 400.000km in bord si nu au avut probleme la motor(revizii la timp si la motor si la gpl)
0 voturi
A raspuns raducshpike (650 puncte) acum 11 ani Am un prieten care are un cielo pe GPL din fabrica. Are vreo 50.000 km in bord si are ceva probleme pe la motor, pe la injectoare, nu stiu exact. De asta am intrebat daca afecteaza motorul..