4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > eu as cetatean roman detin o m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Eu as cetatean roman detin o masina anmatriculata an grecia lucrez an italia mia expirat itp as putea sal fac an ital?

buna as vrea daca puteti sami spuneti daca pot face itepeul an italia dar masina e anmatriculata an grecia si ieu as roman pentru ca mia expirat itp-ul si as an italia cu masina va rog multumes anticipat
A intrebat lacr (160 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Vorbesti vreo 3 limbi straine si aia materna nu.Bravo frate!Mergi in slovenia si il fa acolo ca se poate.
Nu,nu se poate face decat in tara unde e inmatriculata,se presupune ca o masina inmatriculata intr-o tara a comunitatii se plimba in alta in vacanta,nici intr-un caz pentru ani de zile.
Asadar,vaporul si in grecia cu ea,sau daca ai acte o inmatriculezi in it(atentie la asigurari,costa 'putin' de tot).
0 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 10 ani Esti un cacat de roman...esti un analfabet care se da rotund ca a fost plecat cioban prin alte tari...Invata sa scrii,invata sa te exprimi.Sunt romani plecati de ani multi in Canada sau Africa si nu se comporta asa.
+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Vorbeste si omul cu I^ din A si repede sariti cu gura ca nu a pus o cratima.

Da, poti sa-l faci si in Italia.
.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Unde prietene?Lamureste-ma si pe mine,daca vrei detalii cunosc centre de inspectie unde pentru 30 de euro daca il stii pe om iti trece cu vederea si frani si directie si pe mama naibii,dar daca e vorba de o masina inmatriculata in afara nici nu aude,repet nici intre cunostinte.Spune-mi si mie daca tot ai info de interior,cunosc o gramada de straini cu masini inmatriculate in UE care nu si le pot face.Hai ca sunt curios.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Normal ca nu trece cu vederea, te ``purifica`` la tot, dar iti face itp-ul in Italia. In Milano, face un prieten de al meu la 3 masini ITP-ul, inmatriculate pe Romania. Si precizez !!! Nu doar la o anumita statie itp.
Am sa-l intreb si am sa-ti confirm acest lucru, mai exact numele service-ului si numar de contact daca vrei. Cei drept, nu merge cu 30-40 euro, iti pune ``shtantza`` si pleci, dar vreau sa spun ca se POATE !!!
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Atunci am gresit eu,si da daca ai numere pentru partea de Est ar fi ideal.Eu duc masinile la 2 statii,nici una din ele nu face pentru masini inmatriculate in UE,mai ales est.In legatura cu cativa euro in talon stai linistit ca asa e peste tot(pot garanta in 3 orase italiene unde se face,nu is nici ei sfinti).
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Posibil, prietenul meu nu a incercat niciodata sa le dea bani sa-l treaca aiurea si nici aia nu asteptau. Poate deasta spune el ca nu se poate sa treci asa aiurea..
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Daaa si politia italiana nu ia mita si in europa nu exista coruptie si discutia poate continua...se poate face peste tot.Sa spunem altfel daca se duce la itp o masina de 250 euro(500 sau panda vechi,matiz)si are dezechilibru frana sau vreo lambda prajita,ce vrei sa faca sa nu il treaca si sa plateasca de 2 ori masina in service?
0 voturi
A raspuns bianca1981 (160 puncte) acum 9 ani imi puteti da si mie informatii despre adresa sau info de contact ale statiilor itp din italia? .. locuiesc in zona firenze (it) si am masina cu nr de ro, cu itp-ul expirat,