4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Exista solutie de bagat in fre...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Exista solutie de bagat in freon pentru mirosurile din masina?

Aveti idee daca gasesc vreo soluti de bagat in freon pentru un miros placut in masina?Am mers cu un ford mondeo si in momentul in care dadea drumul la clima intra in masina un miros placut de vanilie.La mine cand dau drumul vine un miros  foarte neplacut care dispare dupa 2 minute de functionare.
A intrebat alexandruiacobescu (390 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto

editat de asandulescu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani sistemul de aer contidionat se poate curata.costa in jur de 100lei profi(este un aparat special) si ai scapat de mirosuri..sau mai exista varianta unor spray'uri cu o spuma activa care elimina mirosurile-mai ieftin-gasesti pe la magazine auto.

Comentarii:

A comentat alexandruiacobescu (390 puncte) acum 11 ani Nu am nevoie sa curat instalatia ca e ok,vreau doar sa am un miros placut tot timpul in masina fara sa mai folosesc odorizanti pe la oglinda si alte chestii.
+4 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Solutie de bagat in freon?:O De cand ajunge freonul in habitaclu?
Daca vrei sa nu mai miroase ca naiba,schimba filtrul de polen si vezi ca sunt substante speciale,dai pe acel filtru si gata.
P.S.Freonul e un caz care face doar circuit pentru a raci,in nici un caz nu ajunge in habitaclu.
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani confirm cele spuse de colegul stefan.angelo.un mic "retus" freonul e un gaz...pe filtru din cate stiu nu se pune nimic pt ca s-ar amesteca cu praf si ar iesi un miros...iti dai seama..............schimba filtru de polen, cel cu carbon incorporat e mult mai util.si apoi pune un parfum pe undeva
ps: n-ai vrea sa iti intre freon in habitaclu..este nociv
0 voturi
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani http://www.mafra.ro/curatitor-aer-conditionat-auto-odorbact-out-igienizant-pentru-instalatia-de-aer-conditionat-auto-p-76.html

uite aici,la mine a mers si chiar miroase frumos acum si eu aveam problema cu mirosul.Si sa sti ca mirosul acela mai e si de la filtru de polen care trebuie unul de calitate...

Cel mai bun raspuns:

+5 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Daca nu rezolvi problema dezinfectarii instalatiei si schimbarea filtrului, mirosul va fi cea mai mica problema a ta. Instalatiile de aer conditionat sunt un minunat incubator pentru diverse colonii de bacterii care produc infectii respiratorii. Alea miros si trebuie lichidate, nu parfumate. Exista spray-uri pe care le asezi pe podeaua masinii, le declansezi, pornesti motorul si lasi clima pe circuit inchis pana se goleste flaconul (odata deschis se goleste singur, nu trebuie tinut apasat butonul). Evident ca nu trebuie sa stai in masina, se face o ceata neplacuta si probabil toxica. Pe urma aerisesti. Mai exista varianta "dezinfectarii profesionale", dar parca am mai multa incredere intr-un produs decat intr-un "s-a rezolvat, sefu' !"
Mai departe te ajuta google, eu doar ti-am deschis ochii.