4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Kit reparatie geam ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Kit reparatie geam ?

Salut , aveti idee de unde pot cumpara un Kit de reparatie a unei macarale electrice pentru un Peugeot 405 ? Atasez si cateva poze poate reusiti sa ma ajutati. Multumesc .

Imagini atasate

A intrebat stefansr (2,220 puncte) acum 10 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani La starea in care se prezinta, nu stiu daca mai poate fi reconstituit, insa fara prea mari batai de cap poti lua codul de pe motorasul electric si cu el sa mergi la orice magazin de piese auto pentru a comanda kit-ul de montaj aferent lui.

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 10 ani Da asa este acesta este primul (original al masinii) intre timp 3-4 ani am cumparat o macara si am schimbat-o dar nu a rezistat decat pana acum 3 zile... O macara noua costa 400 lei pana la urma o sa ajung sa cumpar din nou una noua ca vad ca nu am alta posibilitate.La magazinele de import nu se gasesc decat set complet adica macara plus motor azi am sunat la 3 magazine.
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani chiar daca gasesti un produs de concurenta, il vei gasi tot complet (macara+motoras)
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Incearca la dezmembrari sigur o sa gasesti si dau si separat
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani 50 LEI este pretul unei macarale complete la dezmembrari. De ce sa iti bati capul? Nu cred ca vei gasi oricum si chir daca gasesti kit-ul o sa fie foarte scump

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 10 ani Pe cuvant daca gasesc undeva macara SH pt masina asta... tot ce am gasit este manual.. Plus ca in bucuresti pe unde am balaunit pe la Cimitire auto nu au masina asta (fiind veche).
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani internetul e plin. E foarte posibil sa iti potriveasca si de pe alte masini din  gama PSA din aceeasi ani. Chiar daca nu toata macaraua, cel putin piesa de care ai tu nevoie
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Incearca si pe club Peugeot
0 voturi
A raspuns stefansr (2,220 puncte) acum 10 ani Gata baieti , am rezolvat multumesc de sfaturi.Am cumparat una noua :). Sper sa tina ceva vreme. O seara buna.