Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Kit-uri xenon

Salut!

M-ar interesa sa aflu niste pareri de la posesorii de kit-uri xenon aftermarket si in special, ce modele/marci au, de unde le-au cumparat(link ceva), preturi de achizitie, de cand le au sau cat le-au folosit fara probleme.

Eventual, daca au putut fi reglate in asa fel incat sa nu deranjeze partenerii de trafic. Ma refer la cele fara lupa.

Multumesc!
A intrebat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani Daca nu ai lupe si vrei xenon mai bine lasa asa cum e si nu iti bate joc de ceilalti participanti la trafic.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Daca sunt reglate cum trebuie nu orbesti pe nimeni.
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Mi-am montat un kit xenon pe masina de cand am cumparat-o.Le-am reglat cum trebuie si nu orbesc pe nimeni cand am faza scurta...dar pe lunga....mi-au spus mai multi prieteni...ca e ca si cum te-ai uita la sudura.Am H4 bi-xenon de 4300k si 55 w..pe cutie scrie HID Xenon Light....l-am luat de la xenonlight.ro(vad ca nu mai le merge siteul).
Este o mare diferenta fata de halogen...vezi mult mai bine.
Eu iti recomand sa iti pui dar dupa sa lasi farurile putin mai jos...pt a nu orbii participantii la trafic.

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Faza lunga orbeste pe oricine, e ceva normal, chiar si la becuri normale reglate perfect. Asa-i faza lunga...de asta o schimbi cand vine cineva din fata.
A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani 4300 k nu sunt prea galbene ca si culoare?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Deloc...uite o poza http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=2183511&d=1318434763
–5 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani Xenon fara lupa?!O prostie....Ala numai e xenon...Mai vezi la cate unii pe Golf 3 sau Dacia angel-uri...Daca ANGEL EYES se potriveste cel mai bine la taticul lui,la BMW de ce esti tigan??Daca Xenon-ul este 100% ok doar cu lupa de ce iti bati joc?!
+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Ce fel de becuri ai?
In principiu,la masinile noi care au h4 si geam la far fara striatii merge si xenonul,numa sa fie farurile reglate bine;doar ca sunt multe masini cu becuri pe o singura faza,in care vezi direct becul xenon,pe cand la h4 avand colivia aia metalica nu vezi becul direct nici pe faza lunga...de asta majoritatea farurilor xenon te rup la ochi
bine,mai sunt si cei care cumpara h4 si le monteaza aiurea(stiu,e aproape imposibil,dar prostii care le baga stramb sau rotite aiurea ne demonstreaza ca se poate)

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani H7, pe o singura faza. Nu stiu daca reglajul corect ar reduce din disconfortul creat colegilor de trafic. Ce zici?

Daca nu, o sa-mi iau faruri cu lupa, de la modelul Vectra B cu facelift, ca se potrivesc.
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Sincer iti recomand cu toata caldura lupe,dar sa pui si doua stropitoare sa iti spele farurile ,fata de un far obisnuit mizeria de pe geamul farului taie mult din puterea luminii data de lupa...
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani @dati_t...Iti spun sigur ca reduce disconfortul.Cele mai deranjante sunt cele ce trec de 8000 k.
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani cele mai deranjante sunt farurile unde vezi direct filamentul becului,in cazul asta unde vezi direct sfera unde este creeata lumina becului xenon,culoarea nu are legatura,daca bate corect pe strada poate sa fie si chichimaro n-ai treaba cu el ;)
ca asa,daca e 5500-6000k si iti bate in ochi cum e,deranjant sau nu? :))
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Bineinteles ca e dreanjant...dar eu am zis ca cele peste 8000k ma deranjeaza chiar daca sunt reglate bine.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare