4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > miros placut interior auto

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Miros placut interior auto

care ar fii cea mai buna solutiee pentru un miros placut in masinaa?? voi ce fel de odorizante folositi? si o poza dak se paote . o zi buna!
A intrebat manuka69 (2,340 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Cred ca raspunsul la intrebarea ta e destul de subiectiv.  mie cel putin imi place Areon silver,  are un miros discret si  tine destul de mult.  Bineinteles, pentru ca un odorizant sa fie eficient, curata periodic tubulatura de aer cu un spray anume facut pentru treaba asta (nu e obligatoriu sa ai clima)  si schimba filtrul de polen daca masina e echipata cu asa ceva, de preferat cu carbon, acesta nu permite intrarea mirosurilor din afara masinii in habitaclu.
0 voturi
A raspuns manuka69 (2,340 puncte) acum 12 ani merci de raspuns:D
+2 voturi
A raspuns gigidondoti (3,910 puncte) acum 12 ani cand mai mergi la spalatorie da-le spaga la baietii de acolo sa iti dea solutia cu care dau ei pe mocheta.odorizantul ala e f concentrat si miroase de obicei destul de bine.daca nu fa ca si soferii de taxi,umple retrovizoarea de braduleti verzi:))
–2 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani sunt acum niste bratudi la oferta 4 la pret de 3 galbeni cu miros de vanilie sau verzi cu miros de mere verzi  sunt chiar foarte buni si miros foarte bine . Eu la masina mea am facut insa o smecherie : am dat jos filtrul de polen si cu un spray de masina am pulverizat pe el pana se simtea umed . Dupa care l-am montat pe masina si acum de fiecare data cand dau drumul la AC sau la caldura imi vine un miros placut de mere verzi :).
0 voturi
A raspuns vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani Eu am incercam multe variante de odorizante, solide, lichide toate tipurile, dar am ajuns la concluzia ca tot braduletii sunt mai rentabili. Eu folosesc de la Wunder Baum, costa cam 5 lei si tine mirosul cam 10 zile. Sunt multe arome, mie imi place new car ;)

Imagini atasate

–1 vot
A raspuns ValySK (2,250 puncte) acum 12 ani Ambi pur car! Nu e ca celelalte dupa un timp sa te obinuiesti cu el..sau cel putin asa mi se pare mie.

Imagini atasate

–1 vot
A raspuns xiyxiy (2,590 puncte) acum 12 ani foloseste California-Delight, iti garantez ca te tine 1 luna si miroase foarte frumos, un bradut dala tine 3 zile, daca e sa iti iei 10 pe luna ajungi mai scump decat california.