4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Mocheta uda smart fortwo 2000?...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Mocheta uda smart fortwo 2000??

Salut am si eu nevoie de ajutor, am un smart fortwo 2000, si de ceva timp am gasit mocheta din partea dreapta plin cu apa, mocheta este destul de groasa pe dedesupt  are ca un fel de burete, si tot timpul acel burete este plin cu apa, am verificta peste tot, si nu imi curge apa in ea.. Se poate sa fie din cauza condesului de pe podeaua masini si avand acel burete sa suga toata umezeala... Nu stiu ce sa mai fac, si cum sa rezolv aceasta problema... Va rog daca aveti ceva ideei sau daca ati intampinat aceasta problema... Va multumesc
A intrebat mariusstrenger (160 puncte) acum 9 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Verifica onoringurile de la ``calorifer``. Nu este cumva antigel ?
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
In zona bateriei,sub ea ai apa?Daca ai antigel in motor si 'apa' are putina grasime(e greu de explicat,daca iti ramane grasime pe deget dupa ce verifizi umezeala) e cum a zis colegul de mai sus(radiator caldura).
Apa e foarte greu sa ajunga acolo,pe la parbriz nu poate curge(decat in caz de improvizatii).Mai o posibil sa nu ai chederul de la usa pasager bun sau sa nu fie in pozitie.O alta problema(rara si se intampla daca treci cu masina prin apa sau la ploi foarte mari) e sa fie sparta podeaua sub baterie.
PS:Sub mocheta ai un burete subtire si o bucata mare de poliester,verifica daca ai apa si sub el.
0 voturi
A raspuns mariusstrenger (160 puncte) acum 9 ani Nu am apa in oala unde este bateria, si sub mocheta nu am nici o bucata de poliester, este mocheta care intradevar are o captuseala din burete, ideea este ca recipentul de anticel este la limita normala nu este scazut, acum am ridicat mocheta pentru a se usca, si referitor la chederele de la usa am pus jetul cu apa de la spalatorie si nu am observat apa in interior, podeaua este fara gauri am verificat, ma gandesc ca din cauza condesului, podeaua transpira si mocheta sa absoarbe condensul si fiind destul de groasa si cu acel burete pe dedesupt sa nu poata sa respire si din cauza asta sa stea uda?
Nu stiu la alte smarturi sub mocheta au poliester? eu nu am asa ceva..
Am sa verific si instalatia de apa antigel, intradevar am observat ca dimineata cand pornesc masina se aude in fata ceva bolborosind, dar cateva secunde cand pornesc motorul, caldura baga destul de bine, se incalzeste mai greu observ , adica merg cati va km pana creste temperatura, se urca la 40, si apoi ramane la 80, Nu stiu sincer ce sa fac... Va multumesc pentru sfaturi...

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani In legatura cu incalzitul,e diesel sau benzina?E normal iarna sa se incalzeasca mai greu.Bolborositul e de la radiatorul de caldura(daca se aude din masina),ideal ar fi sa faci o aerisire.
O poza cu buretele de sub mocheta ar fi utila,nu am intalnit fara poliester(profilul e de la picioare pasager si pana unde e gaura pt baterie,acopera bateria altfel spus).
0 voturi
A raspuns Catty30 (140 puncte) acum 6 ani Ai rezolvat problema?in aceasi situatie sunt si eu.da a mea pierde si antigel in sezonul rece.

Imagini atasate