4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Pot schimba numai rulmentul de...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Pot schimba numai rulmentul de presiune ?

Salut, de ceva vreme ma confrunt cu un zornait de metale care vine de la rulmentul de ambreiaj. Daca discul , volanta si placa de presiune sunt bune se poate schimba doar rulmentul fara a cauza probleme ?
A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Din cate stiu eu nu.
0 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani O sa vezi in momentul cand desfaci la ambreiaj.Asa dupa urecheeee...............
–1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Se poate cu siguranta..dar numai dupa ce te uiti cu atentie la celelalte piese ale ambreiajului si daca sunt bune schimbi doar rulmentul...daca el este cel care bate schimba-l si gata treaba!

Comentarii:

A comentat SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Nu are ce sa bata.Rulmentul ori e bun ori nu.Diferenta o vede mecanicul cand desface ambreiajul.Si daca aude zgomote metalice eu inclin si spre placa.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Da se poate schimba numai rulmentul,dar daca in 1500 de km se duce si placa sau discul,ce faci mai desfaci o data,inca o data bani pe manopera,inca un ulei la cutie care e destul de scump?
Cel mai bine,mai lasa masina asa cu zornait(nu ai specificat despre ce masina e vorba,volanta simpla/dubla) si ca ii vine randul la bani atunci schimbi tot,decat sa schimbi azi una maine alta cu manopera platita de 2 ori si 2 uleiuri.
Ps.Cum ai ajuns la concluzia ca este de la ambreiaj zornaitul(rulment)?De obicei rulmentii uruie si nu zornaie,pentru zornait sunt multe posibilitati si on-line nu se pot depista.Face asa la cald/rece sau mereu?