4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Problema consum/jante a 2-a oa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Problema consum/jante a 2-a oara sper sa ma ajute cineva cu un raspuns

Buna ziua , tin sa anunt ca am un vw polo 98,1000cm3,motorizare AER

Am intampinat o problema de 2 saptamani mi-a crescut consumu exagerat dupa parerea mea inainte cu 5L faceam 100km acum cu 5L fac 60km.... Sa va dati o parere va rog frumos sa fie problema frigului :-? filtre ceva?

Inca ceva ar intra pe wv meu jante de 14 tin sa mai anunt odata model 98, 2 usi 1000cm3, motorizare Aer

Multumesc anticipat,

Sergiu

Imagini atasate

A intrebat zzeragon20 (1,930 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

–3 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Ai mai pus odata intrebarea asta si tot nu te`ai invatat minte .. Vw-ul tau merge cu AER ? Ca asa ai scris ..

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani nu'l mai luati la caterinca pentru ca asta e tipul motorizarii la el . cum la mine este KFW pentru tipul meu de masina asa este la el AER .
A comentat zzeragon20 (1,930 puncte) acum 12 ani tu ai probleme cu capu vrei sa iti fac xerox la talon :-J
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani motorizare aer ? baiatule tu chiar ai probleme cu capul ! Numai un imbecil poate sa zica ca masina lui are motorizare aer . ca sa poti "urni masina din loc iti trebuie urmatoarele: diesel, benzina, benzina+gpl, benzina+gnc, hibrid, electrica, hidrogen, etanol, etc .. nicidecum AER !
A comentat zsolti215 (9,550 puncte) acum 10 ani @AR92KTA pentru cultura ta generala ala este codul motor,nu a zis ca merge cu aer ! nu mai vorbiti aiurea.va bagati toti putoii care au vazut doar in nfs o masina...nu va mai dati cu parerea si daca nu stiti mai bine taceti ! bafta

Cel mai bun raspuns:

+6 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani consumul este influentat si de marimea jantelor dat fiind faptul ca odata cu marimea creste si grutatea poate si latimea adica forta de frecare este mai mare(mai ales la o masina cu capacitatea asa mica ). dar si anotimpul rece este un factor pt cresterea consumului de exemplu timpul de incalzire al motorului este mai mare pentru a ajunge la temperatura optima de functionare cand scade si turatia la relanti.