4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Revizie e46 Service oil RESET?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Revizie e46 Service oil RESET?

Buna seara.

Acuma vreo 2 saptamani mi-am facut revizia la masina(bmw e46 318i 118cp NFL)
Dupa ce am schimbat uleiu,filtrele tot....am plecat cu ea...

A 2-a zi..am observat ca imediat dupa ce bag cheia in contact,imi apare service...-3000KM(ca si cum nu as fii facut revizia)

Cum se poate restarta?

Este vreo problema(in afara de cea estetica) daca merg cu el asa? sincer sa fiu..nici nu am observat :))

Influenteaza cu ceva?(spre exemplu softu,etc)?

Si mai am o intrebare

Incetu cu incetu am observat ca macaraua geamului dreapta fata..nu se mai ridica complet(decat ajutata de mana)...sau chiar mai rau...cateodata spre exterior..

M-am documentat dupa internet si din cate am inteles exista kit-uri de reparatie,ce spuneti MERITA? sau sa achizitionez o macara de la dezmembrari?Au acelasi pret...

Filtrele MEYLE sunt bune?
A intrebat Ghosty4cs (830 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Referitor la prima intrebare cu "service". Nu afecteaza cu absolut nimic nici masina nici soft-ul, nimic. Am si eu aceeasi chestie la un E90 318d. Practic masina e setata sa te avertizeze, ori dupa o anumita perioada, ori dupa un anumit nr. de km. ca trebuie facuta o revizie sau ca trebuie schimbat ceva anume, de ex, cand iti arata "service", atunci trebuia sa ii schimbi consumabilele, cand iti va aparea o masina pe rampa, atunci va trebui sa ii schimbi placutele(daca imi aduc bine aminte).
Unde ai facut revizia?
Din cate stiu eu, insa poate gresesc si va rog sa ma corectati daca nu e asa, nu poti opri tu singur acel "martor" pt. ca numai cei de la reprezentanta BMW pot face acest lucru (insa cred ca mai exista si alte locuri unde se poate face asta, insa sincer sa fiu nu stiu), cel putin asa mi s-a spus cand am cumparat masina din showroom. Tu, chiar daca ai facut revizia si masina are tot ce ii trebuie, bordul tot iti arata "service". Insa nu e o problema, la mine, cand pornesti motorul iti arata 5 secunde "service" si se opreste, masina in realitate are tot schimbat ca la carte :)
Cu atat te-am putut "ajuta" ma scuzi daca nu prea ti-am fost de folos, insa am dorit sa-ti spun ceea ce stiu din experienta.
O zi buna!

Alte raspunsuri: (3)

+2 voturi
A raspuns TheBear (3,600 puncte) acum 11 ani Salut , uite aici un link sa te ajute  . Mare atentie daca te pui sa faci chestia asta sa nu resetezi alte chesti , se poate face orice resetare doar din bordul masini . Sunt o gramdata de "scheme" sa zic asa cu bordul bmw-ului . http://www.youtube.com/watch?v=0kEqkoorE3E
0 voturi
A raspuns Ghosty4cs (830 puncte) acum 11 ani Am incercat varianta spusa de TheBear si cu parere de rau,nu functioneaza(este doar pentru variantele Facelift)

BrownBear: Revizia am facut-o la un prieten.
Din cate am inteles,se poate reseta intervalul cu ajutorul unui tester,dar cred ca am sa-l las asa,pur si simplu nu ma deranjeaza....findca,imediat dupa ce ma sui in masina,pun contactu(sa dispara becurile asc/abs/etc),pana imi pun centura,pana incepe muzica,deja dispare service-u..
Multumesc oricum pentru timpul acordat si apreciez raspunsul:)

Astept in continuare raspunsuri.
0 voturi
A raspuns ms13uzy (330 puncte) acum 11 ani eu am un 320 di 2000 si am resetet serviceul dupa filmulteul de mai sus nu mia iesit chiar din prima dar pana la uma am luat calculatorul langa mine si a iesit mai incearca sper sa reusesti