4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > sal,ce parere aveti despre rov...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sal,ce parere aveti despre rover 75?merit cumparata sau e un kics?

vreau sa achitionez un rover75 din 2005 si parerile sunt impartite,cine are una si ma poate lamurii la fiabilitate,tinuta de drum,costuri de intretinere etc...
A intrebat emil21 (430 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani am mers cu una si are o tinuta de drum foarte buna,si din ce  am inteles de la proprietar e destul de fiabila,doar ca atunci cand se mai strica cate ceva il cam arde la buzunar.
0 voturi
A raspuns Diabolik79 (190 puncte) acum 12 ani Rover nu se mai fabrica, modelul 75 daca e diesel are motor de BMW 2.0d si daca ai noroc si un motor suplimentar de incalzire Webasto. Ca si costuri de intretinere e foarte scump si nu prea se mai gasesc piese - ca ideie o macara geam spate costa 2.100 lei!
Am un prieten care are acest Rover 75 2.0d din 2004 si are ceva proble si cu injectoarele. Ca si confort e foarte OK, tinuta buna de drum, poate putin kisch interiorul cu imitatii de lemn.
+1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Conteaza foarte mult motorizarea pe care o are...la cele pe benzina problemele lor sunt garnitura de chiuloasa, la diesel pica ambreiajele si turbinele..In rest sunt ok,tabla galvanizata,interior cat de cat spatios desi la prima vedere pare aglomerat...ceasurile de bord par ieftine!!
+1 vot
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani

editat de workaholic_ro acum 12 ani

- Nu e nimic kitsch la bordul ala, englezu' a facut-o cu lemn-lemn.
Din pacate i-a ajuns criza prin 2001 si a inceput programul de "imbunatatiri", in care a intrat si acel hulit plastic. A mea are bord si volan din lemn adevarat. Pentru cunoscatori, pielea e Connolly si are eticheta cu producatorul; pentru profani, informati-va care-i furnizorul lui Rolls Royce (alt "kitsch", chiar daca din alt segment)
- Ceasurile de bord par ieftine pentru ca cele scumpe trebuie sa aiba multe-multe LED-ulete colorate.
- Garnitura de chiulasa crapa doar la motoarele in 4, la V6 nu. ...nici la V8, da' spune-mi ca nu din ala vrei...
- Turbo-ul de la diesel (m47r de la BMW) e facut de Mitsubishi si e bun, face nazuri pentru ca romanul merge subturat; asa crede el ce economiseste.
- Interiorul pare spatios, da' nu-i; in fata se sta foarte comod, in spate doar daca cei din fata sunt pigmei; e masina cu cel mai prost raport interior/exterior din cate cunosc; compacta pe dinauntru si limuzina pe dinafara.
- Tinuta de drum e impecabila, dar volanul e ca o timona, cam greu; caroseria e extrem de silentioasa, motorul se aude putin, dar nu suparator; poti vorbi in soapta la 150.
- E nasol de manevrat in spatii mici, nu i se vede nici un colt, trebuie sa-i "ghicesti" marginile.
- Daca ai noroc, intretinerea nu costa nimic, doar consumabile; daca ai ghinion...ai pus-o !
Daca-ti place foarte mult si pricepi un pic de mecanica ia-o ("specialistii" sufera de balbe cand trebuie sa repare chestiile astea), daca nu, ia-ti si tu un Passat sau un Mondeo, ca tot romanul. Diesel. Rover-ul nu e practic si se vinde greu. Mai ales V-urile.

Edit: in legatura cu partea de "kitsch", incearca sa te uiti la filmul asta fara prejudecati: http://www.youtube.com/watch?v=3c5ZAlNXgCk
...si nu ne-ai spus un pret si o stare tehnica si legala a masinii (?)