4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Se poate pune o cotiera de pe ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Se poate pune o cotiera de pe o masina pe alta ? Chiar daca difera modelul ?

As vrea sa schimb cotiera si vreau sa-mi pun una de la un megane 2 cea atasata in poza ! Acum am una ca in linkul de mai jos http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-interior/cotiere/cotiera-skoda-fabia-ii-9937370.html dar a inceput sa mi se rupa si vreau sa pun una fixa care nu se mai ridica !

 Se poate face intr-un fel un update la cotiera ca sa spun asa si sa o montez pe cea de pe megane ?

Multumesc anticipat !

Imagini atasate

A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani De pus se poate pune orice,in cazul tau ar merge pusa dar cu ceva modificari,adica in nici un caz cu toata consola pana la bord,trebuie taiata,apoi trebuie si decupata pentru frana de mana,si s-ar putea sa fie nevoie de decupaturi si pentru suportii de centuri,sau facuta o adaptare inca sa pui pe suportul cotierei vechi cotiera aceasta...acum depinde ce s-a rupt la tine,caci daca s-a rupt suportul e putin de munca,dar sigur nu este imposibil.

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani salut de rupt s-au rupt piciorusele de la partea mobila adica ; cand deschid cotiera sa vad ce e in ea sau daca am nevoie de ceva din cotiera partea de deschis e egal cu 0 ca sunt rupte piciorusele.
Ma gandisem sa fac o adaptare si sa pun doar cotiera cotiera fara consola totala :D + ca ma gandesc ca tot odata cu viitoarea cotiera sa cumpar si 2 aerisiri de AC/ ventilator si sa le unesc cu cele centrale din fata . Ce zici se poate si este o idee buna ?
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Vrei sa pui iesirile de ventilator sa bata in spate ca la unele masini?sau sa ai aer rece in interiorul cotierei?eu zic ca in principiu se poate face adaptarea cotierei,chiar si cu tuburi de ac ,ca nu trebuie sa le tragi mai mari de 25-30 mm in diametru ca sa fie eficiente cat de cat...
Trebuie doar sa vezi ce loc ai intre scaune,si mai ales cum te incurca frana de mana,altfel nu vad multe probleme,poate daca te joci des cu scaunul in fata/spate
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani da vreau sa fac cum e la unele masini de au aerisire si in spate de caldura sau AC pentru pasageri(si sa adaptez 2 aerisiri in cotiera) :D desi stau si ma gandesc ca mai bine caut o cotiera direct cu aceste adaptoare de pe variante mai noi de skoda. Vazusem pe un superb 2011 si mi-a placut enorm cum arata :D
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani pai si cauta o cotiera cu asa ceva,e mai simplu de adaptat ,numai ca e musai sa o gasesti ingusta sa-ti si incapa :)
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Dupa sesiune fac cercetari si caut sa vad ce pot gasi :D . Cred ca cel mai bine ar fi sa ma duc pe la dezmembrari as gasi mai ieftin decat una noua :-?
–6 voturi
A raspuns verla (1,030 puncte) acum 12 ani Folii tunning si protectie auto - Verla printshop
T:  0264-592.031
M: 0729 993.895

tehnic@verla.ro

http://www.verla.ro/folii-tunning.html

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Si care e legatura cu cotiera ?