4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > se pot monta asemenea huse in ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Se pot monta asemenea huse in scaune ?

Salut . Ca tot iarna e pe drum iar dimineata la ora 7:30 e o caldura afara de scoti limba intentionez sa-mi cumpar 2 huse cu incalzire atat pentru mine cat si pentru pasager . Ceea ce vreau eu sa fac sau ce as vrea sa fac este sa le montez pe sub husele de la scaun (cele originale ) . Acum vine intrebarea se intampla ceva daca le montez pe sub husele de la scaun ? vreau sa fac chestia asta pe motivul ca nu are rost sa stau tot timpul sa le pun sa le dau jos iar sa le pun si sa fie acolo oricand pentru orice fel de conditii . Se poate sau afecteaza cu ceva huselor textile de pe masina ? Am atasat poza ca sa aveti idee despre ce huse vorbesc ( nu vreau cu masaj ci normale cat sa-mi tina de cald ) . Multumesc de ajutor .

Imagini atasate

A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Nu e nici o problema daca le montezi sub huse,dimpotriva iti va fi mai simplu.nu iti vor face probleme.
+2 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Vezi ca pe sectiunea shop gasesti foarte multe modele de dispozitive de incalzire prin scaun, cu o varietate tot atat de mare de preturi. Daca nu te convinge asta, cauta altceva. Multe din el vin cu montarea inclusa in pret.
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Daca le montezi pe sub huse nu o sa ai randament maxim.

Comentarii:

A comentat Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Nu-ti trebuie randament maxim, ca te coci cu ele. Eu nu am dat niciodata la max incalzirea prin scaun si, chiar si la 1/2 din putere nu pot sa o suport pornita mai mult de 10 min, oricat de frig ar fi. Ideea e si ca daca apuci sa te incalzesti nu mai e nevoie sa tii husa (sau ce e ea) pornita.
+2 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Ai grija ca tapiteria scaunelor in general e compusa din doua bucati separate,adica sezutul este separat ca prinderi de spatar,iar husa asta e dintr-o bucata si iti va fi greu sa o bagi sub tapiteria originala,daca in schimb ai huse merge la fix

Pentru bagat sub tapiteria originala ia kit de incalzire in scaune,fara vibratii ca si asa sunt degeaba ;)

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani asta consider si eu ca vibratiile alea sunt mai degeaba pe mine ma int mai mult caldura in sine mersi de raspuns .
+1 vot
A raspuns yonutz85 (1,520 puncte) acum 12 ani Modelul din poza atasata de tine pare sa fie creat special pentru a fi folosit peste huse. E cam gros si nu cred ca ar incape bine intre burete si tapiterie. Dar gasesti pe forum de Logan/Renault la preturi destul de bune. Sunt mai subtiri si exact pentru asta sunt create,vin standard in tarile mai reci gen Rusia. Parca 150 de lei setul e cel mai mic pret ce l-am vazut.