4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Tocmai mi-am achizitionat un n...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Tocmai mi-am achizitionat un nou set de anvelope

Anvelopele se numesc Debica Navigator 82T( all seasons) . Ce imi puteti spune despre aceasta firma Debica ?

 Lasati partea cu all seasons deoarece le-am achizitionat sa mai pot misca cat de cat masina si sa nu stea sa se anchilozeze in parcare:)))  ( am alta masina care este echipata cu anvelope de iarna ) !

Va multumesc .

A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani

editat de alex.sparco acum 12 ani

Compania de anvelope Debica a inceput sa lucreze in 1937, cand guvernul polonez a luat decizia de a construi Zona Centrala de Industrie in Dębica :D
P.S:De unde le-ai luat? Am vazut ca au si in Hiper-Marketuri.....

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Este o marca de mijloc la calitate... daca nu chiar sub nivelul mediu...

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani pe masina am avut de vara, matador si masina e din 2007 noiembrie si acum s-au cam tocit adica nu mai sunt bune de nimic si daca tot e si cu legea asta am zis sa le iau pe acestea pentru ca oricum iarna nu prea ies cu masina asta hai poate sa zic ca fac un drum de maxim 20 de km la sf saptamanii dar in rest nu prea si din cauza bugetului nefiind foarte mare le-am cumparat pe acestea . Acum ideea care este cum tine la franare vara  eventual uscat/ud si cum tine iarna polei/mocirla/zapada? mersi
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani La ce faci tu cu masina din cate inteleg nu merita sa iti iei unele de iarna chiar daca era indicat merg foarte bine si astea daca mai ai o masina echipata cu anvelope de iarna...
Sunt oricum mai  bune ca cele care le aveai inainte ,stai linistit...Sunt ok dar am zis ca nu se compara cu Goodyear ,se pot compara cu Firestone...de exemplu. Uite aici fa o comparatie cu altele si decizi singur daca te multumeste: http://www.tyretest.com/ganzjahresreifen/debica/navigator/index.html

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani multumesc mult de raspuns :) !
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Raport pret-calitate ok, sunt undeva la un nivel mediu. Nu le comparam cu Dunlop, Michelin, Firestone, dar sunt ok ! Sunt undeva cu Continentalurile.
Salut
.

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani

editat de dadi_t acum 12 ani

Ma, tu te auzi ce vorbesti :))))? Continental este firma premium, scumpa, de top si iese in primele 3 in mai toate testele facute de reviste.
Este o firma de renume, ce are anvelope cu performante extreme si echipeaza de la camioane pana la cele mai performante super-masini.

Cum sa le pui langa Debica :)))))?! Mor :)))).
–1 vot
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani

editat de dadi_t acum 12 ani

Sa fie fara suparare!
Debica este foarte bine cunoscuta ca o marca "low-budget". Ceva mai ieftin ca Debica, probabil gasesti anvelope resapate.
Si ca vorbim de Navigator, sunt foarte slabe ca si performante, atat pe uscat, cat si pe asfalt ud, zapada, gheata, etc.

Acum, daca vrei sa ajungi din punctul A in B, mergand normal, lejer, poti ajunge, dar cam atat. Daca mergi, de fel, mai tare, vei vedea probleme. Pe zapada si orice drum alunecos, nici nu tre' sa mergi tare ca sa poti avea probleme cu ele.

Asa ca fapt divers, AutoBild(revista germana) a facut un test in noul nr. si a reusit, CRED CA PT. PRIMA DATA, sa gaseasca 3 anvelope bune, all-season, care intr-adevar isi fac treaba si pe zapada si pe uscat, intr-un mod onorabil.
Pt. cei ca vor vrea sa-si achizitioneze vreun model:

1.Vredestein Quatrac 3;
2.GoodYear Vector 4seasons;
3.Hankook Optimo 4S.

Preturile lor, variaza intre 300 si 400 lei per anvelopa, in functie de unde le achizitionati, bineinteles.