4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Troncanit logan

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Troncanit logan

Poate cine sa ma ajute si pe mine cum scap si eu de toate troncanelile din interiorul loganului?Am un loga 1.6 full 120000 d km intretinut bine da degaba am probleme la centurile spate imi troncan rolele de la centuri si imi scartaie bordu prin interior...putin prin usi da nu sistemul d inchidere k pe ala l-am rezolvat....cine are probleme de genu si le-a rezolvat sa ma ajute si pe mine
A intrebat unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Fara sa te superi (sigur vei face asta) totusi e una dintre cele mai ieftine masini la clasa ei ce vrei sa nu auzi nimic in interior?
Scoate tot ce suna urat si vezi ce ramane din masina ... poate asa se rezolva (am glumit).
Troncane in gropi sau si pe asfalt drept ?
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani orice masina troncane in gropi...si vezi ca mai este si asfalt curbat,ondulat,asfalt stramb si sacadat!!!hal de site ajunge cu voi!!!!!

12 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani nu e nicio suparare stiu k e cea mai ieftina da sti cum e daca se poate de ce sa las sa ma troncane in creieri....troncane in gropi chiar daca sunt mici
+2 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani pararea mea ca la bord si la usi te poate ajuta putin silicon ..... sa izolezi componentele care bat ... la centuri demontate si daca nu ai ce sa le mai faci mergi la dezmembrari si iei dupa un clio sau alta masina care sa se potriveasca  zic asta sa fie ceva mai calitativ.
–9 voturi
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani Este normal sa sune la dacie daca nu suna atunci e problema...:))=))
+4 voturi
A raspuns unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani sti ce v-as ruga ?numai lasati comm ampulea sa primesc mailuri pt nimic...am pus o intrebare si vreau sa raspunda oameni care stiu si au patit nu mistocari kre se plictisesc...nu am intrebat c parere aveti de dacie....cand o sa pun intrebarea asta atunci sa vi sa spui k dacia e asa si asa
–2 voturi
A raspuns unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani am inteles k din cauza capotei sunt multe sunete in masina...trebuie bagat un cheder dinala mic sau ceva d cauciuc si scapi d multe zgomote?a incercat cineva?

Comentarii:

A comentat ALEX_THC (1,660 puncte) acum 12 ani Da am pus eu  un cheder sub capota si am constatat ca se incinge motorul mult mai tare . In loc de 4 liniute cum este normal sa fie la temperatura sta undeva la 7 ... asa ca nu este nici o smecherie ( si capota nu torncane )
+1 vot
A raspuns Sega (250 puncte) acum 12 ani de zgomotele acelea poti scapa dar iti trebuie foarte multa rabdare si niste materiale insonorizante. Desfaci toata tapiteria masinii... in gaurile din caroserie bagi un fel de vata minerala, apoi pe interior lipesti materiale insonorizante(Dynamat e unul dintre ele). Desfaci si bordul, bagi si pe acolo niste bureti, vata...
Ideea este sa vezi ce atinge, ce trozneste si sa le imobilizezi / izolezi.
ps: Niste tutoriale de genul are Cristi Streulea, cauta blogul lui pe google sau filmuletele pe youtube.

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani Numai prostii s-au zis pe aici!!!
Sa va fie rusine pulifricilor!
Vezi ca la Logan dupa ceva vreme si mers cu ea incep sa se subrezeasca gaurile unde se prin plasticele,sa se largeasca,sa isi formeze un joc.Nu te mira de ce.Avem niste drumuri mai mult "asfaltate" cu gropi decat cu bitum.O cauza ar mai fi slabirea suruburilor de pe al bord,si sunt multe rau si ascunse cateva din ele.Daca esti din Bucuresti astept o intalnire sa dam o tura sa vedem "beleaua".Nu te costa nimic inafara de benzina din masina ta!

Alte raspunsuri: (5)

0 voturi
A raspuns unu_miezu (2,100 puncte) acum 12 ani ms mult pt rasp si pentru ajutor da sunt din gorj
–6 voturi
A raspuns gabicoman92 (2,500 puncte) acum 12 ani stiu  eu  solutia  ca  sa scapi  de  troncanit  scapa  dreacu  de  masina  aia  de  rahat.
+2 voturi
A raspuns ALEX_THC (1,660 puncte) acum 12 ani Ca sa nu iti mai scartie usile sau sa troncane pune niste ulei fin nu la balama, ci in partea unde are incuietoarea :) din caroserie iese un fel de "cui" care este invelit intr-un plastic . Rolele de la centuri poti sa le schimbi , te duci la dezmembrari si le iei cu 20 de lei  si cu bordul nu stiu ce sa zic nu am avut probleme :-??
0 voturi
A raspuns Vl-34-GAR (870 puncte) acum 12 ani barbate uite aici si eu aveam aceeasi problema:Dhttp://www.tutorialelogan.ro/p/izolatie-fonica.html
0 voturi
A raspuns marc_antoniu (140 puncte) acum 11 ani te pot ajuta sa scapi de troncanitul din bord dar trebuie sa desfaci bordul.