4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Un sfat...am mare nevoie

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Un sfat...am mare nevoie

Am o problema la un golf 4   am cumparat masina cu manerul de la sofer  acela care e pe consola cu butoanele de la geamurile  electrice  rupt  si intro parte a fost prins cu un  holsurub si  in cealalta pare  lipit  cu superglue cred... si ieri nu stiu cum am tras  de  usa sa o inchid si ma-m trezit cu acel maner in mana . Aveti ideie ce as putea folosi sa il lipesc pana  gasesc unul undeva la dezmembrari  sa il schimb? si inca o intrebare ce ziceti  pot schimba doar acel plastic negru acea consola sau trebuie sa schimb toata fata usii? si daca stiti undeva unde as putea gasi?  presupun ca se pot trimite si prin colet daca  gasesc in alt judet...

Imagini atasate

A intrebat iuhose (940 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Pai atata timp cat nu este crapata fata de usa si manerul este detasabil eu cred ca ai putea sa schimbi doar manerul dar daca era facut dintro bucata atunci va trebui sa schimbi fata de usa.
+1 vot
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Salut se schimba numai acel plastic, partea de jos de pe usa daca nu ii rupta nu are rost sa o schimbi, si oricum acest plastic cu comenzile sunt "capsate" pe bucata care este prinsa in holsurubul ala mare galben de pe usa.
Se schimba foarte usor, daca cumva iti trece prin cap sa scoti mufa si sa cureti butoanele sa ai grija cand strangi surburile alea mici la loc sa nu le strangi prea tare ca se creapa plasticul.
Eu cand aveam golfu le-am dat jos sa le vopsesc, si mare prostie am facut.

Have a good time
+2 voturi
A raspuns rostov105 (2,880 puncte) acum 12 ani Salut!
Incearca sa-l lipesti cu adeziv Revell Contacta Professional, e  folosit in special de cei care construiesc machete si dizolva efectiv plasticul, dar trebuie sa-l lasi cel putin 24ore sa actioneze. Il poti gasi pe www.revell.ro sau direct la unul din mag lor, in general la librariile Diverta vezi lista aici http://www.revell.ro/store/index.php?action=harta. Costa cam 18lei plus curier.
Daca tot ai golf4 ar fi bine sa-ti faci cont pe vwforum, acolo sunt o gramada de posibilitati de a gasi orice in leg cu masina ta, sau cauta pe pieseauto.ro.
Nu ne-ai spus de unde esti, in functie de asta poate iti indicam surse concrete.
Sa ne spui cum s-a lipit!
+1 vot
A raspuns ionutz_style (1,230 puncte) acum 12 ani ii poti schimba doar fata usii, gasesti sigur la dezmembrari eu am gasit in tandarei, slobozia si constanta, spor la treaba!