Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Vecin dobitoc?

De o saptamana am o mica problema. Am un tip care locuieste undeva in blocul de vizavi. Treaba este ca parcheaza regulat pe locul meu, care este si notat cu nr de inmatriculare. I-am lasat biletele in geam, i-am ridicat stergatoarele, am si vorbit frumos cu omu', degeaba. Acuma, din moment ce nu sunt aborigen sa-i tai cauciucurile sau sa-i "dau cheie", imi puteti da o ideea mai inteligenta despre cum sa il conving sa parcheze altundeva?
A intrebat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani Locul pe care este notat nr tau de inmatriculare este platit sau e locul tau de mult timp ?

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Platit, am toate actele ok.
A comentat Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani Atuncia fain frumos vb la primarie trb sa fie cineva care sa se ocupe de blocari ridicari etc. ii chemi si gata atata timp cat ai discutat cu el si nu ai cu cine vorbi .
+3 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 11 ani Salut!
Parcarea este a ta numai intr-un anumit interval orar, care, depinde de oras si de zona in care este situata parcarea.

Ex:Parcarea ta este publica intre orele 08:00 - 18:00.Doar dupa acest interval este a ta.In rest este a tututor.

Repet, acest fapt depinde de oras si de zona!

Intereseaza-te despre acest aspect, apoi poti suna la baietii cu blocatul rotilor, ridicari auto (daca se practica in orasul tau) sau poti sa-l blochezi cu masina ta (de aici lucrurile pot degenera).

Alta solutie nu stiu, in afara de cele clasice care se incadreaza la distrugere de bunuri sau vatamare corporala (pe care nici eu nu le agreez).

Toate cele bune!
+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Daca parcheaza in intervalul orar 18-08 poti suna la 112(asa stiu ca a facut o cunostinta) si vine si ii ridica masina.

Comentarii:

A comentat Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani Asta doar daca locul care zice ca este al lui este platit daca nu , nu cred ca are nimeni nici un drept sa isi rezerve un loc public de parcare asta cum fac foarte multi oameni invarsta si iti zgarie masina degeaba .
LE : Din cate stiu locurile platite de obicei au ceva care nu da voie altcuiva sa parcheze .Un triunghi metalic galben .
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Da.Am uitat sa specific,dar banuiesc ca o fi platit...
A comentat Luigyy90 (4,370 puncte) acum 11 ani Asa sper si eu dar din pacate sunt si multi care cred ca li se cuvine un loc de parcare pentru ca ei au parcat acolo de pe timpul lu peste . Sper sa nu fie asa ...

Cel mai bun raspuns:

+5 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
In functie de oras si daca locul tau este platit la primarie si ai actele in regula,banuiesc ca o data ce platesti trebuie sa fie cineva care raspunde si de astea.
Intai intereseaza-te in ce interval orar iti partine locul de parcare,daca ai actele in regula si apoi poti face sesizarea si la politie,partea care se ocupa de trafic(daca nu ma insel e incadrata in politia rutiera).
Lasi cate o sesizare la cei care se ocupa de impartirea locurilor de parcare si una la politie.

Alte raspunsuri: (6)

+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Multumesc pentru raspunsuri!
+1 vot
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 11 ani pune-ti un triunghi din ala de fier cu lacat si ai rezolvat :)
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani suna la 112 si o sa trimita ridicarile sa ii ia masina.
nu conteaza ca este miezul zilei.uita-te in contractul de parcare daca este specificat timpul de parcare(faza asta cu orele8-20 este o prostie, in teorie nu este stipulat nicaieri.de asta zic verifica bine contractul si vezi sa nu cumva sa scrie prostia asta-este posibil in functie de sector/oras)

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani pt cel care mi-a dat minus, eu zic sa nu ai surprize.... eu am patit-o in sectorul 2.am venit acasa si era parcata o masina..claxoane si asteptare timp de 1ora, apoi a sunat la 112 am explicat situatia si in 10 minute a venit o masina si a ridicat-o pe cea parcata pe locul meu.mentionez ca parcare era in spatele blocului, nicidecum la strada)le-am multumit la baieti si cam asta a fost, mai putin faptul ca am stat cu inima cat un purice vreo 2zile sa nu gasesc masina zgariata, sparta mentionez ca se intampla cand ridicarile erau facute impreuna cu  cei de la poitia rutiera,

ps: pt superman, nu ai voie sa pui opritoare decat daca ai aviz.poti fi pasibil de amenda
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Iti dau dreptate la faza cu opritoarele. Si e bine ca ai scapat fara zgarieturi.
+3 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Ce ii asa greu ????? Daca ai platit locul ??????? Suna la politie, vin astia io ridica, ii fu*e o amenda destul de maricica, si ai scapat de el 4ever si de alti idio*ti care au aflat.

PS: Alta varianta....... cautati un alibi intr-un interval de timp, iar in intervalul ala spargei bo*u =))))))))

Salut
!
0 voturi
A raspuns lucian stefan (3,030 puncte) acum 11 ani asa ma gindeam si eu
suni la politie sau ii spargi botul nitel
dar ultima varianta nu e tocmai ortodoxa
0 voturi
A raspuns Cosmin.mihai (140 puncte) acum 11 ani Parcheaza inaintea lui :))))

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare