4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > A inmatriculat cineva vreo mas...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

A inmatriculat cineva vreo masina adusa din afara tarii care are montata instalatie de gaz?

Am cumparat o masina de peste hotare cu instalatie de gaz si vreau sa fac RAR-ul. Nu mai am nici o hartie precum a fost montata intr-un service. Imi trebuie neaparat aceasta hartie sau ce alternative as mai avea?
A intrebat master_mod (640 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani nu scrie nicaieri pe actele masinii de instalatia aia?/ daca e trecuta in  actele de aara ale masinii nu iti face probleme daca nu....te vor lamuri cei de la R.A.R
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani iti trebuiesc acte la ea de provenienta si de montaj,si oricum daca e mai veche de 10 ani instalatia trebuie data jos,o solutie ar fi sa dai jos butelia sa faci raru si dupa sa o pui la loc

Comentarii:

A comentat master_mod (640 puncte) acum 11 ani As vrea totusi sa merg in legalitate. Nu as vrea sa scot butelia la rar si la urmatorul itp.
0 voturi
A raspuns master_mod (640 puncte) acum 11 ani

editat de master_mod acum 11 ani

Am doar cartea de vizita la acel service ce a montat instalatia si instructiuni banale cum alimentez cu gaz. Stiam si eu ca e valabila o instalatie 10 ani.
Dar nu as putea ca alternativa sa merg la un service care face montaj GPL sa imi faca acte pe instalatie, sau eventual sa-mi schimbe butelia cu un alt model si sa imi faca acte?
Zic asta pt. ca cei de la rar se uita din ce am vazut doar la butelia din portbagaj care o trece in Cartea de Identitate a masinii ca rezervor al instalatie de GPL (modelul rezervorului si marimea).
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani pe carte sau pe talon nu scrie ??? poate asa nu ti mai trebuiesc acte de provenienta !!!

Comentarii:

A comentat master_mod (640 puncte) acum 11 ani Actele nu-s romanesti, dar vreau sa o inamtriculez, trebuie sa fac rar-ul sa imi dea cartea de identitate. unde nenea de la rar o sa treca in carte modelul si rezervorul instalatiei gpl. Sper sa pot rezolva fara sa scot butelia sau stiu eu mai ce din instalatie.
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani sti ce ma gandesc ?!!!! poate la vreo firma de monteaza gpl sa ti deo o factura ca si cum ai montat acum gpl ul !!!! o firma care monteaza acelas tip de instalatie !!!