4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Ajutor, am trecut pe rosu, dar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ajutor, am trecut pe rosu, dar masina nu-i a mea.

Salutare...am si eu o nelamurire...Luni am fost prin Pitesti, undeva langa Metro-Arpechim, unde era fosta autostrada odata si din neatentie, s-a schimbat rapid culoarea pe rosu si m-a surprins, dar am trecut...masina nu este a mea, este a lui tata si nu e pe numele nostru, e decat inregistrata la financiar si atat. Il suna azi sa se prezinte maine la postu de politie municipal si cam atat nu stiu nimic altceva...sa ma fi surprins acolo? eu nu am vazut nici un gabor in zona, iar zona nu stiu daca e supravegheata video...daca masina nu e trecuta pe numele nostru, dar e trecuta la primaria unde locuiesc pe numele nostru, vine amenda la mine nu? si bineinteles se va lasa si cu o suspendare de permis cred..astept raspuns.

A intrebat Thomas Everywhere (420 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Nu e neparat nevoie de politisti la vreun semafor,e destul sa fie o camera de supraveghere.
Daca e trecuta la primarie pe numele tatalui tau,el va trebui sa declare cine a fost atunci la volanul masinii si contraventia precum si suspendarea vor veni pe numele tau,asta daca nu se sacrifica sa spuna ca a condus el.
Numai bine!

Comentarii:

A comentat Thomas Everywhere (420 puncte) acum 12 ani pai normal ca eu o sa fiu...doar ca inca nu a venit nimic si partea dubioasa mi se pare, ca nu au sunat cei de la rutiera, cei de la inspectoratul judetean de politie sa se prezinte...ma rog asta e acum. Mersi de informatii...
A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani daca ii vine acasa tatalui tau o hartie prin care i se cere sa spuna cine a fost cu masina in ziua respectiva la ora respectiva, eu zic sa ii trimita un raspuns cu o persoana la intamplare sau chiar cu o persoana decedata, stiu persoane care au scapat asa de amenda si suspendarea permisului
A comentat Thomas Everywhere (420 puncte) acum 12 ani da..totusi eu cred ca ar fi trebuit sa fiu citat de o instintare sau chiar el..totusi au trecut aproape 3 zile de la eveniment, eu stau in Rm. Valcea si am fost in ziua x in Pitesti, adica luni, cei de la pitesti ar fi trebuit sa trimita la rutiera la valcea ceva si astia sa-l cheme, poate sa fie altceva..eu la asta ma gandi cand imi zisa ca-l chemara aia, si ma gandi la treaba aia de luni, nu ca ar fi prima oara cand trec, am mai comis-o..dar nu s-a lasat cu absolut nimic, fara probleme ;) Pai si daca trec alta persoana la volan, aia o sa caute de inebunesc si vad ca e teapa...:)) nu imi e de permis, de bani ca trag dupa tine o gramada. :) Dar eu sper sa nu fie asta problema, acum ce-o fi o fi. La inspectoratul judetean de Politie Rm. Valcea stiu ca se ocupa de alte cazuri, sunt separati de rutiera, acum asteptam pana maine. Asa am mai intalnit si pe drum gabori si puteau sa ma opreasca, dar am mers cat se poate de legal, iar in zona aia la Metro nu stiu daca au camere de supraveghere, dar tot ce-i posibil.
+2 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani stai linistit si vezi-ti de treaba ;) daca nu a fost nici un politai in preajma si nu e nici supravegheata video nu-ti fa probleme nu patesti nimic .... N-are rost sa te duci tu si sa zici " nenea vezi ca am trecut pe rosu " se mai intampla sa trecem pe rosu .... nu ca vrem ci pentru ca, credem ca avem timp ... Iar partea cu supravegherea ei folosesc inregistrarile doar in cazul unor accidente nu stau la panda sa vada daca X sau Y a trecut pe rosu sau daca nu a lasat pietonii sa treaca pe la trecere ... deci stai linistit ;) salut .

Comentarii:

A comentat Thomas Everywhere (420 puncte) acum 12 ani multumesc Bogdane, da deocamdata stau linistit, nu ca ar fi fost prima oara cand trec, dar....mi s-a parut dubios sti...si masina nu era a mea, nu vreau sa-i fac probleme lu' tata, am imprumutat-o...dar poate fi altceva, pentru ca de la rutiera vine intotdeauna instiintare acasa :) Mersi mult, colegu!
0 voturi
A raspuns gylson (190 puncte) acum 12 ani eu trec pe rosu de citeva ori bune pe zi si nu am avut probleme pina acum...problema e alta daca treci pe rosu si nu ai lovit pe nimeni poti sa ai dai mai departe si la urmatoarele semafoare,dar daca ai lovit pe cineva pe culoarea rosie a semaforului (masina,pieton)atunci e mare problema.

Comentarii:

A comentat Thomas Everywhere (420 puncte) acum 12 ani Salut colegu'....pai nu s-a intamplat nimic, slava Domnului, doar ca mi s-a parut dubios si masina nu era a mea, o imprumutasem de la tata in ziua aia si nu vroiam sa-i fac necazuri...de-aia mi s-a parut asa...dar afost alta problema, ca eu mai fac transport si sunt zile pe sosele si trec pe rosu ce caru meu :))) nu stiam nici cum e cu supravegherea video. daca te ia sau nu te ia...;) Dar acolo unde s-a intamplat, am auzit ca nu e si nu am lovit pe nimeni, nu m-a vazut nici un copoi...uneori ma surprinde culoarea rosie, sau sesisez prea tarziu cand ajung la semafor si nu mai am timp sa opresc si ii dau inainte. Mersi oricum, drumuri bune!