4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > am 20 de ani am incheiat dosar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am 20 de ani am incheiat dosarul pt cat A pana a se da legea cu 24 de ani am dat si sala dar am picat,pot sa dau din no?

salut! ma numesc bogdan sunt din judetul valcea si nu de curand am intampinat o problema, am 20 de ani si m-am apucat de cat A in octombrie 2012 am incheiat dosarul pe 17 decembrie 2012 am dat odata sala dar am picat acum ca sa bagat legea cu 24 de ani mai pot da  sala din nou la ce ma pot astepta am pierdut bani care i-am dat pe scoala?
A intrebat bogdantitoiu (170 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani nu stiu sa iti raspund la intrebare dar uite un link cu o lectie de legislatie
http://www.youtube.com/watch?v=4tCyowNZt58
sunt in jur de 5 lectii de legislatie si inca una adica asta http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=hnX6D6aV_K4&feature=endscreen          Teorie auto - curs mecanica. fiecare lectie este inpartita pe youtube  in 4 parti fiecare parte are 15 minute. in total toate lectiile ajung undeva la 6 ore daca te uite de doua ori maxim la lectiile aste nu ai cum sa mai pici la sala. am dat si eu in noiembrie de A, am invatat m-am uitat si la lactiile astea inainte de examen si l-am promovat cu 20 din 20. succes!
0 voturi
A raspuns cabanos (140 puncte) acum 11 ani sal sunt in aceeasi situatie ca tine numai ca am luat sala in noiembrie. cred ca ramai cu buza umflata fiindca n-ai luat sala inainte sa intre legea pentru ca pe mine m-a primit la reprogramare acu in februarie.
0 voturi
A raspuns bogdantitoiu (170 puncte) acum 11 ani cred ca da voi ramane cu buza umflata dar dupa legea de dinainte ar trebui sa ma lase sa dau din nou daca nu macar un A2 sa stiu ca nu am pierdut banii degeaba ca sunt cativa si la cum e traiul in romania......