4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Am inteles ca sa dat o lege cu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–4 voturi

Am inteles ca sa dat o lege cum ca sar putea loa permisul la 17 ani?daca stie cineva si poate sa imi confirme

A intrebat AlYnTzWw (650 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns mihay_y (150 puncte) acum 12 ani n-am auzit, dar sper sa nu fie asa ... :-s
–6 voturi
A raspuns AlYnTzWw (650 puncte) acum 12 ani in fine e o prostie ! vroiam doar sa ma conving
+1 vot
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani este deja o lege in care poti da de permis cu 3 luni inainte de a inplini varsta.  dar in rest nu am auzit inicaieri ca ai avea voie sa conduci de la 17 ani......adik sa ai permis de exemplu la 17 ani si 2 luni.
dar tu unde ai auzit asa ceva?
–1 vot
A raspuns AlYnTzWw (650 puncte) acum 12 ani am auzit la radio intro dimineatza ca si cand ar avea de gand dar nu eram sigur dak a intrat in vigoare deja si ziceau k sa mergi cu un insotitor care are deja permis timp de 1 an

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani nu te contrazic. se poate si asa ceva.
au dat astia legi incredibile in ultima vreme. d c nu ar dao si pe asta.
doar ca la legea asta numarul mortilor din accidente rutiere o sa creasca pe soselele din romania.
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani mai precis iar vreun balaur de plod la vreun politician vrea masina si permis dar nu are varsta sa dea de permis si a dat taticutu lui o lege ca sa poa sa zburde si el cu masina pe sosea .
oameni buni pregatitiva sa purtam casti de motocicleta si ca pietoni. astia ne omoara pe strazi.
+3 voturi
A raspuns AlYnTzWw (650 puncte) acum 12 ani dupa ce ca e romania cum e asta ne mai trebuie

Comentarii:

A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani daca e data legea tre sa purtam cu  noi deacum inainte o lumanare in buzunarul de la piept asa cum faceau soldati pe front.
deja ca avem tigani la volan. akm avem si pusti care de akm se cred in nfs pe sosele.
+4 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Si cei mai mari de-atat sar de pe sosea prin copaci cu masina, si asa daca iesi sambata seara cu masina vezi ca regulile de circulatie nu mai sunt alea pe care le stii, si asa cand traversezi pe trecere (inclusiv cu carutul cu tot cu copil) trebuie sa belesti ochii sa nu vina vreun apucat, si asa vezi draci de plozi cu masini puternice care abia stiu sa semnalizeze (de parcat nu se mai discuta)...

Ma mut la tara. Dar risc sa intre peste mine in casa vreun dintr-asta cu permis la 17 ani cu tot cu masina.
+3 voturi
A raspuns LP_2011 (2,810 puncte) acum 12 ani Ai inteles tu gresit...Proiectul de lege prevede ca la 17 ani sa poti conduce-fara permis impreuna cu un insotitor care are carnet de cel putin 10 ani.Se vrea asta pentru ca se considera ca in 30 de ore elevul nu capata destula experienta ca sa iese singur cu masina in trafic.Carnetul insa se va lua tot la 18.Si am mai vazut pe cineva aici care a spus ca se poate lua carnetul inainte cu 3 luni de implinirea varstei de 18 ani,se poate incepe scoala inainte cu 3 luni,nu se poate da pentru permis.
In america e ceva asemanator insa la ei de la 16 ani iau si permisul.Dupa care 12 luni nu conduc decat cu un insotitor care are peste 21 ani si are driving license valabil sau singuri in masina,fara prieteni ,sau gasca.Eu cred ca e benefica aceasta masura.Ganditi-va ce e mai perisculos : un tanar de 18 ani care este in masina cu prietenul sau,sau unul de 17 ani care este in masina cu tatal sau ?
0 voturi
A raspuns marian98 (2,280 puncte) acum 11 ani da se poate conduce de la 17 ani dar cu un adult care are deja carnet  de nustiu cati ani!uitate pe www.4tuning.ro acolo scria cv de genul! bafta