4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Am o problema grava daca se pr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am o problema grava daca se pricepe cineva va rog?

de cateva saptamani m-am bagat singur intr-o mare belea,am cumparat o masina de la un intermediar care mi-a dat toate actele masinii si fiscalul pe numele propietarului din talon si am facut cu el doar o chitanta de mana acesta spunandu-mi ca trebuie sa fac eu contract direct cu propietarul ca sa pot immatricula masina,am facut asta am fost la finante mi-a luat-o in evidenta si am facut apoi toate demersurile pt immatriculare pana aici a fost ok,doar ca la immatriculari acestia au spus ca fiscalul e fals sa ma duc la propietar sa rezolv problema,am cautat apoi propietarul din carte si acesta mi-a spus ca a vandut masina acum vreo 2 ani am mers cu el la finante in judetul lui  si intr-adevar masina figura la alta persoana cu datorii de 4000 ron acum ce pot face ,masina figureaza si la mine si la acea persoana la ce sa ma astept,mi-am retras dosarul de la immatriculari dar acestia mi-au zis ca o sa trimita o citatie propietarului din cauza contractului facut de mine si ca fiscalul fals e pe numele lui .daca cineva are vreo idee a-s fi profund recunoscator ca nu stiu ce sa mai fac . sa fac o plangere pentru inselaciune ma gandesc ca eu a-s fi vinovatul deoarece am facut contractul fara ca propietarul sa fie prezent
A intrebat ionutMM (130 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 9 ani Eu sunt de parere ca ar trebui sa lasati ideile altora in pace si sa mergeti la politie sau un avocat in cazuri de genul asta. Poate intr-un sfarsit nu veti avea nevoie de serviciile lor dar veti primi niste sfaturi pertinente si la obiect, ei fiind oameni care lucreaza cu legea.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 9 ani tu probleme nu o sa ai ! deoarece esti cumparator de buna credinta dar vezi tu era mai bine cu un act de la acte auto sau notar , chitanta este cam aiurea ! mai bine cum a spus si colegul cauta sa te duci la politie si declari totul cum a fost ! ca nu esti primul care o pateste ! mai bine cauti tu politia decat sa te caute ea !!!