4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Am pierdut rovinieta. Mai e va...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am pierdut rovinieta. Mai e valabila pana in mai 2013.Ce se poate intampla?

A intrebat adytza180819 (410 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani ea e valabila pt ca u figurezi in baza lor de date cu rovonieta valabila nu stiu sigur dak se poate sa iti scoata un duplicat al ei

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani da este valabila. trebuie sa mergi la cnadr(parca) si iti elibereaza copie, dar te costa 20 lei.oricum ea este valabila! dar te poate amenda un militian pt lipsa ei(nu poti dovedi ca o ai, decat dc este un echipaj rar cu ei atunci este ok)

Comentarii:

A comentat diclatu (2,490 puncte) acum 11 ani La CNADR platesti 20 de lei fara TVA ca sa schimbe in baza de date numarul de inmatriculare daca acesta difera la un moment dat in timpul de valabilitate a rovignetei de cel comunicat in momentul platii vignetei.  Daca pierzi chitanta de plata a vignetei aceasta ramane valabila si este foarte usor verificabila de oricine,nu doar de politie. La fel si asigurarea auto.

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns andu_cash (160 puncte) acum 11 ani Eu le-am trimis email la C.N.A.D.N.R. in care le-am explicat ca am pierdut rovignieta si am primiti urmatorul raspuns :

"În vederea eliberării unui document oficial din partea C.N.A.D.N.R.-S.A., vă rugăm să aveţi amabilitatea de a transmite o copie scanată a Certificatului de Înmatriculare a autovehiculului. Din copia certificatului de înmatriculare trebuie să fie vizibile nr. de înmatriculare şi nr. de identificare (serie şasiu) ale autovehiculului pentru care solicitaţi informaţiile. Copia scanată poate fi transmisă pe adresa de e-mail relpub2@andnet.ro "

Dupa ce le-am trimis copia in cateva zile am primit acel document.