4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Am vandut o masina, am radiat-...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am vandut o masina, am radiat-o dar am primit amenzi ?

... In cele din urma am gasit proprietarul, i-am zis ca are o amenda pe rovinieta, de vreo 250lei parca, dar asta ca un bou si taran ce e, mi-a zis ca nu-l doare capu' de amenda si ca circula fara rovinieta in continuare. Bun, azi l-am vazut cu masina parcata si m-am dus si i-am saltat un numar, iar acum mi-a aflat numarul ( eu habar n-am cum il cheama ) si mi-a zis ca ma da la politie cum ca i-am furat din masina nu stiu ce bani si acte ( eu am avut doar o cheie cand am vandut masina, daca vroiam sa-i fur vreo ceva ii luam masina nu numarul ) si ca n-am voie sa-i iau numerele ca-i masina lui ( in teorie e a lui, dar in practica e trecuta pe numele meu, toate actele )

Complicata treaba, nu? Am procedat corect? Tin sa va spun ca m-au exasperat amenzile astea, am radiat masina de la fiscal fix cand am facut contractul de v-c ( i-am vandut altcuiva masina, tipul caruia i-am vandut-o, a vandut-o lu' asta caruia ii tot vin amenzi ) dar tot vin amenzi..  Am fost de vreo 2 ori pe la politie sa vorbesc cu politistul de la rutiera, dar de fiecare data nu era, si mi s-a zis sa revin, dar mi s-a luat, si de aia am apelat la solutia asta.

De asemenea tin sa mentionez ca am deschis si proces verbal la judecatorie ( alti bani, alta distractie ), e in curs de desfasurare, insa nu prea cred c-am sanse (  chiar daca am atasat copie dupa c-v, fisa fiscal si ce mai aveam eu pe-acolo; m-astept la orice ). Am procedat bine, risc sa patesc vreo ceva?

Ma cam termina psihic chestiile astea; aveti grija cum vindeti masina.
A intrebat catalin1 (780 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Daca ai contract v-c il arati ca ai vandut masina in data de... si nu o sa platesti tu .

Comentarii:

A comentat catalin1 (780 puncte) acum 9 ani Nu merge, c-au trimis aia de la CNADNR raspuns, bla bla. Acu sa vedem ce decizie or lua judecatorii. Legi de kkt.