4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Asigurare expirata?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Asigurare expirata?

Salut! Acum vreo 2 saptamani am atins masina unui vecin cand incercam sa ies din parcare. Nu am cazut la amiabila, el refuza asigurarea si voia suma de 250 de euro pt o indoitura portiera dreapta spate la un golf 3 din 97. Am mers la politie (eu) am declarat accidentul. In tot accest timp asteptand un raspuns de la politie, asigurarea a expirat. Acum daca "vecinul" vrea asigurarea se rezolva cu cea expirata? sau trebuie sa ii dau alta?
A intrebat dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 12 ani treaba se rezolva cu asigurarea care o aveai valabila la momentul accidentului.
–1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani problema se va rezolva pe asigurarea valabila la momentul accidentului.
–1 vot
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani e cam mult pt o indoitura reparatia se face pe asigurarea de la data respectiva

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 12 ani probabil ca omul vrea sa isi achizitioneza o masina intreaga de la dezmembrari...;))
0 voturi
A raspuns Claudiu318 (1,770 puncte) acum 12 ani pai cu 250 euro isi cumpara jumatate de golf din dezmembrari.Il va costa maxim 350 lei portiera plus vopsea si manopera.
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani hehe...eu am dat 550 de lei pe 4 usi complete de e36,iar cele fata si electrice,cu tot cu butonase si consola aia cu gauri pt butonase,si aduse acasa.deci fii mai tare si spunei ca daca vrea ii dai asigurarea daca nu pa...sau sa ii faci tu masina,mergeti aman2 la un service pt vopsire iar usa o cumperi tu si gata.sfatul meu ar fi sa cumperi usa de undeva de pe net,sunt mult mai ieftine...dar si mai riscant...
0 voturi
A raspuns alitigii (1,180 puncte) acum 10 ani Daca are asa pretentii vecinul, mai bine ii dai asigurarea. Nu are importanta daca acum este expirata, trebuie ca la data tamponarii asigurarea sa fi fost valabila. Pentru mai multe detalii, rog mesaj pe privat.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare