4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Auto fara acte , procedura?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Auto fara acte , procedura?

Salutare , astazi am fost sa vad o masina a unei persoane din orasul meu , problema este ca proprietarul a fost plecat din tara 4-5 ani cu familie iar masina a fost tinuta printr-un garaj. Problema este ca nu mai are nici un act al autovehiculului , eu am verificat la politie dupa seriile masini daca este declarata furata si nu este , insa cei de la politie au fost cam "ocupati" sa imi dea detalii despre cum ar trebui sa procedam atat eu cat si vanzatorul.   Care ar fii procedura cam cat ar dura si la cat se ridica costurile ?
A intrebat AnduDj (4,140 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Pai faca nici 1 ACT nu ai ce sa faci cu ea, decat daca domnul respectiv scoate un duplicat al actelor in tara in care a fost sau este inmatriculata.

Comentarii:

A comentat AnduDj (4,140 puncte) acum 10 ani Am renunțat la acest auto , ulterior am aflat ca mașina fusese luată in leasing si nu a mai fost plătit , iar mașina a fost si este "ascunsa" . Așa ca mare atenție celor care au ocazia sa cumpere mașini care se " vând urgent , repede , repede si pe bani mult sub prețul pieței " .