4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > buna, se mai inmatriculeaza ma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Buna, se mai inmatriculeaza masini de anglia ?

buna, stie cineva se mai inmatriculeaza masini de anglia cu volan pe partea dreapta''?
A intrebat pelus (1,510 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani bineanteles ca se mai inmatriculeaza.....platesti ,,timbrul de mediu'' la masina si o inmatriculezi fara probleme ...nu are nici o treaba pe ce parte are volanul....daca te grabesti sa o inmatriculezi acum pana sa se aprobe noul timbru o inmatriculezi dupa taxa veche si s-ar putea sa iesi si mai ieftin decat noul timbru......statu ca sa iti ia banii ar fi in stare sa inmatriculeze in tara si carutele si masinile cu volanul in portbagaj :)
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani Registrul Auto Român eliberareaza cartea de identitate pentru aceste vehicule pe baza aceloraşi condiţii ca şi pentru vehiculele care au postul de conducere pe partea stângă, în plus fiind necesară echiparea vehiculelor cu faruri care emit un fascicul luminos asimetric, orientat spre partea dreaptă a drumului (specifice circulaţiei pe partea dreaptă).
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Am tovarasi, inclusiv eu, care au inmatriculat masina fara sa schimbe nici 1 far. :)
Pe scurt: Da se inmatriculeaza ca oricare masina.

Salut
!
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani se inmatriculeaza fara probleme !!! mai acum un an-doi iesisera niste zvonuri ca nu mai poti face ITP ul daca ai volan pe dreapta dar sunt false si verificate de mine care am fost in aceea situatie !!! bafta!!!
0 voturi
A raspuns pelus (1,510 puncte) acum 11 ani Deci pot cumpara o masina de anglia si inmatricula fara probleme,  va multumesc la toti pt. raspunsurile date ,numai bine.