4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > buna tuturor,pot sa radiez o m...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Buna tuturor,pot sa radiez o masina??

Acum 2ani am vindut un autoturism,noul propietar ma asigurat ca in mai putin de 30 de zile trece masina pe el.dupa 1an mi a venit o amenda de citeva mil.pe numele meu ,deci masina e inca pe mine,Problema e ca nu mai dau de noul propietar,si as vrea sa radiez masina,dar nu detin decit copii xerox la toate actele masini +actul de vinzare cumpare.pot radia masina??
A intrebat pelus (1,510 puncte) acum 7 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Cand ai facut actele cu el nu ai facut certificat de inmatriculare unde se trece vechiul proprietar si noul proprietar care se stampileaza si semneaza la tine la financiar si dupa aceea la el ?odata cu asta trebuia sa i dai si fiscal !trebuia trecut in talon instrainat catre noul proprietar !actul de V-C il ai !deci daca ai urmat toti pasii astia masina este ca si radiata daca au trecut mai mult de 30 de zile !el normal circula cu masina in ilegalitate dar are numerele tale pentru ca el nu a inregistrat o nici macar la el la financiar ca atunci amenda se transmitea catre el !mergi cu toate actele la politie si atunci ei vor radia masina fara probleme !mult succes !
0 voturi
A raspuns vicu (1,270 puncte) acum 7 ani Gandeste-te cu atentie - ce pasi au fost facuti pentru radiere? S-au depus actele la Circa Financiara. Uite aici mai multe detalii despre acte si diferenta de la o persoana fizica la societati comerciale, etc: http://masini.odat.ro/Informatii-Utile/Inmatriculare-Radiere/ Dar tu ai o speta aici, nu putem spune cu siguranta ce decizie se poate lua in privinta amenzii. Mai bine sa te pregatesti - intreaba si pe un forum avocatesc - sau, ai vreun prieten avocat?

Comentarii:

A comentat pelus (1,510 puncte) acum 7 ani Pentru eliberarea certificatul de radiere de la politia rutiera,ce documente ar trebui sa detin??Nu am fost la circa financiara cind am vindut masina,doar am scos de la primarie fiscal ,si am avut dovada ANAF ......