4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Ce acte trebuiesc pt o masina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce acte trebuiesc pt o masina mostenita?

La politia Buzau mi sa spus ca trebuie sa faca act de vanzare cumparare matusa mea care este mostenitoare cu unghiul meu care este decedat. Oare este posibil asa ceva/? Asta ca sa sghimbe talonul care este deteriorat,apoi sa se duca la rar si restul inclusiv taxa auto care a insistat pe ea. Dar cum semneaza mortul e intrebarea noastra,oare e intreaga duduia asta la cap?
A intrebat pusycat82 (130 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 10 ani Salut!
Matusa ta daca este mostenitoarea unchiului tau a dobandit dreptul de proprietate inca din momentul mortii lui de cujus(defunctul, unchiul tau).
Matusa ta este singura mostenitoare a unchiului tau? Daca da, atunci ea, (daca printr-un act solemn incheiat la notar a acceptat mostenirea) este 100% proprietara masinii respective.
Insa chiar daca nu ar fi ea singura mostenitoare, nu se mai poate incheia NICIUN fel de contract de vanzare cumparare intre ea si mort. :) Clar!
Se poate vorbi totusi despre un eventual act de vanzare-cumparare insa numai daca ea nu era singura mostenitoare si numai in situatia in care, ceilalti eventuali mostenitori ar fi vrut sa-i vanda ei cota lor parte la mostenire. :)
Sper ca am fost suficient de limpede. Din ce ai spus tu acolo, nu cred ca se putea invoca ceva despre vreun act de vanzare-cumparare.
O zi buna!