4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Ce poate sa imi faca?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce poate sa imi faca?

Salut azi am avut un mic accident.era in fata mea o masina de scoala de soferi si un logan , am intrat in depasire si mi-a taiat fata loganul nici nu a semnalizat masina cu scoala de soferi a pus frana brusc si l-am atins un pic in spoiler, el are doar o zgarietura foarte mica i-ar eu numarul un pic indoit. Domnul tragea de mine cred ca vroia ceva bani, si a spus ca maine se uita mai bine la masina si ma suna maine sa vedem ce facem......intr-un final a spus ca dai pace ca nu este grav ca la toti se poate intampla .......si dintr-o data i-ara s-a rasgandit ca poate trebe dat un polis.....maine daca nu mai vreau sa ii fac nimica imi poate face ceva legal? i-am oferit solutia in seara asta sa mergem maine la un prieten sa ii dau un polish dar m-a refuzat.
A intrebat BN90PAU (6,370 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 10 ani nu m-a mai sunat , nu a declarat accidentul si nici nu i-am dat asigurarea. Asa ca asta este o sa fiu mai atent.

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani in timp ce el a fost vinovat nu are ce sati faca tie ,din contra el trebuie sa-ti faca tie masina sau ma rog daca are ceva
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani "nu te-am vazut niciodata,si nici nu te cunosc" , daca are o simpla zgarietura aia poate fi de oriunde,restu e cancan :)
+3 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Pt o zgarietura(nu adanca) de 2cm am ramas fara permis 3 luni(vina mea,era aglomerat)la fata locului a zis ca nu-i nimic grav,iese la polish(am dat-o la pace),seara a fost la politie si a declarat incidentul,
declara la politie accidentul(sa nu ai surprize)
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Du-te la politie inainte sa treaca 24 de ore, intereseaza-te daca el a declarat accidentul, daca nu l-a declarat esti norocos pentru ca il va cauta politia pentru fuga de la locul accidentului, daca l-a declarat, incearca rezolvarea pe cale amiabila cu el. Daca nici asa nu vrea, lasa-i asigurarea ta si spune-i sa se descurce. Eu in nici un caz nu i-as da bani, sau i-as da cel mult 30 de lei ca sa-si cumpere o solutie ieftina de polish si o carpa cu care sa ,,frece bine pana iese''.

Poti sa mai faci si pe necunoscutul cand il vezi... ar fi in avantajul tau :)
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Sa dovedeasca ca tu ai lovit-o :O

PS: De ce sa fi tu devina ? El ar trebui sa-ti plateasca `` numarul `` :)
Daca s-a bagat in fata ta fara sa semnalizeze atunci el s**e p**a.......... pardon de expresie.
!!!

Comentarii:

A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 10 ani daca e lovitura din spate nu intereseaza pe nimeni semnalizarea sau alete cazuri.
lovesti din spare= esti vinovat.
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 10 ani mai mult decat asigurarea eu nu ias da nimic , sincer ! poi de ce platesc asigurare ? frate vrei sa o repari ? hai la asigurari sa rezolvam problema , ca nu trebuie sa te duci la politie pt asta !!!