4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Ce proceduri sunt necesare pen...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce proceduri sunt necesare pentru a primi despagubiri in urma accidentului cu un animal sălbatic?

Buna! Acum 2 seri, am avut un accident cu un animal salbatic si anume, o caprioara. In urma impactului, animalul a decedat dar pagubele mele materiale sunt destul de costisitoare. Mentionez ca nu am casco la masina, ci doar asigurare simpla. Din cate am inteles pot da in judecata compania care se ocupa de drum, in caz ca nu se gasesc indicatoare care sa atentioneze pericolul de animale. Daca cumva exista indicator, legea spune ca statul e obligat sa ma despagubeasca. Are cineva idee cam ce proceduri ar fi necesare pentru a primi despagubirea si aprx..cam cat ar dura toata "distractia" pana ce imi pot recupera banii. Va multumesc mult pentru atenție. Masina este un golf plus din 2006 (daca cumva trebuie specificat)
A intrebat Ursu1212 (130 puncte) acum 5 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani sansele sa primesti ceva bani sunt minime, procesul dureaza mult si costa mult. am mai citit cazuri de genul, sunt fara rezolvare si dupa 3 ani.
avand invedere ca masina nu e una de 100 000 e nu merita efortul, trebuie reparata in regie proprie, toate cheltuielile le vei suporta.

Aici gasesti piese :
https://www.pieseauto.ro/cauta/fata+completa+golf+plus/

Comentarii:

A comentat Ursu1212 (130 puncte) acum 5 ani multumesc mult pentru răspuns. Voi suporta eu cheltuielile din păcate. Asta ne ofera minunatul nostru stat român. Zile bune va doresc!