Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce s mai stie d masinile inmatriculate in Bg?

Sa aprobat legea cu 90 d zile..s va aproba?ca sunt plecat din tara si vreau s imi aduc ceva d aici si s o inscriu in Bg k e prea mare taxa la noi..multumesc!
A intrebat 740e38mmt (1,660 puncte) acum 6 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,650 puncte) acum 6 ani Deschide proces... e mai ieftin
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,370 puncte) acum 6 ani Po-ti inmatricula, po-ti circula daca ai procura !!!
Faza cu 90 de zile este valabila daca :
Ai inmatriculat o masina in Bulgaria, iar tu trecand granita cu ea in Romania, daca in decurs de 90 de zile NU PRIMESTI PROCURA de la proprietaul in acte, stampilata la notar si semnata, atunci daca te opreste politia, iar masina este in tara de mai mult de 90 de zile, atunci automat este caz penal. Dar daca primesti procura in 90 de zile, la aducerea ei in tara nu reprezinta nici o problema, circuli pe vesnicie cat timp iti merge masina si platesti RCA, ITP si impozit in BG.


Salut
:)

Comentarii:

A comentat sLi4bmw (3,330 puncte) acum 6 ani +1 daca ai procura POTI* circula linistit
A comentat 740e38mmt (1,660 puncte) acum 6 ani Cum adik dak nu primesc procura in 90 d zile,imi da procura la inscriere masinii..sau imi trebuie alta prcura?
A comentat LiquidTW EXPERT (161,370 puncte) acum 6 ani Daca iti da procura la inmatricularea masinii, esti liber sa conduci cat vrei ( cat timp ai RCA ITP carte verde, etc. ), dar unii nu ti-o ofera imediat la inmatricularea autoturismului.
Depinde prin cine faci, cum te intelegi, persoana fizica, juridica. Totul depinde de procura.

Salut
:)
A comentat tavi_cc (15,590 puncte) acum 6 ani Se va institui o noua regula/lege prin care procurile vor fi declarate nule dupa 90 de zile si garantat se va institui o taxa speciala pentru autovehiculele inmatriculate in strainatate dar care circula pe teritoriul Romaniei.Si ceea ce afirm,afirm din sursa sigura deoarece actele masinii sunt pe numele unui bulgar si nu se pot lega de ele(fiind oarecum in regula),insa procura este pe numele romanului,,,si aici este veriga slaba:)Succes
p.s:Deschidere proces este solutia cea mai simpla si cea mai eleganta dar este time consuming....
A comentat LiquidTW EXPERT (161,370 puncte) acum 6 ani Nule pentru acele procuri cu termen pe ele, dar daca ai cum am si eu, procura in care precizeaza ca este pe perioada NEDETERMINATA, atunci masina nu reprezinta nici un fel de problema juridic.

Salut
:)