4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > ce se intampla daca am atins o...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce se intampla daca am atins o alta masina si eu nu aveam asigurare si itp ?

Salut ! Cer mii de scuze si stiu ca am gresit dar am facut-o , am mers fara asigurare si am comis-o , am atins pe cineva in bara din spate , paguba cred ca nu este foarte mare dar uite ca nu am facut amiabila si omul a mers la politie , eu nu m-am prezentat imreuna cu el la politie. Mentionez ca masina nu este pe numele meu si proprietarul ma anuntat ca ia venit de la politie o amenda sau ceva de genu ca nu am inteles prea bine din ce spunea. As dori daca se poate sa ma sfatuiti ce as putea face in situatia asta si ce o sa se intample. Paguba este o zgaraietura de aprox 6 cm nr de inmatriculare indoit , masina este un hiundai din 2010 , alte detalii nu stiu despre masina model etc. Multumesc foarte mult !
A intrebat snnyck21 (130 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+6 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Daca apare numarul masinii in declaratia de la politie , ei au in baza de date situatia cu ITP si RCA. Probabil spre sigur, vor trmite amenzi pentru lipsa RCA si ITP care sunt de mii de lei.
Inconstienta se plateste scump.
Daca stiai ca nu sunt documentele in regula de ce nu ai rezolvat problema pe loc sa-i repari masina pe bani?
0 voturi
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani mai bine plateai reparatia de la inceput si scapai de amenzi.daca nu ai convins pagubitul o sa platesti daunele(daca intra in reprezentanta este vorba de multi bani) si amenzile prevazute de lege.
0 voturi
A raspuns george_sorin (140 puncte) acum 10 ani Cocosel vei ramane fara permisul de conducere pe o perioada de 30 zile, deoarece nu te-ai prezentat in termenul de 24 de ore plus o amenda in valoare de 320 lei, dupa care pentru asigurare ti se va lua  placutele de inmatriculare si certificatul de inmatriculare cu o amenda de minim1000 lei, iar pentru ITP ti se va retine certificatul de inmatriculare si o amenda 720 lei, iar pentru ca nu te-ai asigurat la manevra cu spatele presupun vei mai lua o amenda de 320 lei plus 3puncte de penalizare, atat ti se va intampla, stai linistit ca nu te aresteaza nimeni, dar vezi ca daca certificatul de inmatriculare ti-l retine politia, ITP il vei face numai la RAR si nu in alta parte
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani La mine pt. o zgarietura de 2cm si neprezentare la politie in 24 ore mi-au suspendat permisul pe 3 luni,eu aveam itp si asigurarea valabila